Pavasara lielākais jaunums organisma veselībai – probiotiskās pērlītes

Pavasara lielākais jaunums organisma veselībai – probiotiskās pērlītes

23. Jan 2012, 15:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

„Labāka gremošana sākas ar gudriem probiotiķiem,“ uzskata zīmola „Pearls“ produktu radītāji. Lai stiprinātu pavasarī novārdzināto imunitāti, uzlabotu savu pašsajūtu un vairotu enerģijas rezerves, ir īstais laiks uzsākt divu nedēļu probiotiķu kūri. Labo baktēriju pērlītes Latvijā ir tikai mēnesi, bet jau vari tās izmēģināt arī pati, lietojot arī kopā ar ģimeni.

 

 

Īsts jaunatklājums probiotiķu jomā


Zīmola „Pearls“ produktu grupa ir radīta, pamatojoties uz gadiem ilgu nepārtrauktu zinātnisku pētījumu rezultātiem un pieredzi, kam var uzticēties. Izcilās zināšanas ir ļāvušas ar specializētu probiotisko līdzekļu sastāvu palīdzību nodrošināt visas organisma unikālās vajadzības. Zīmola „Pearls“ produktu grupas spēks slēpjas vistīrākajās dabiskajās sastāvdaļās, ko prasmīgi apvienojuši lietpratēji.

 

„True Delivery“ tehnoloģija garantē, ka probiotisko pērlīšu aktīvās kultūras izdzīvos skābajā kuņģa vidē, nonāks tieši mērķī un vairosies, lai sniegtu izcilu rezultātu.

 

Trīs dažādi preparāti


Tā kā cilvēku vajadzības ir atšķirīgas, zīmolam „Pearls“ ir dažādi produkti, kas sniedz īpašu, attiecīgā stāvokļa gadījumā nepieciešamu ieguvumu.

 

 

ACIDOPHILUS PEARLS probiotiķis

 

Tas ļauj iegūt jogurta labās īpašības bez taukiem, bez kalorijām un pat bez karotes! Šis vienreizējais preparāts garantē probiotisko baktēriju nokļūšanu tieši tur, kur tās nepieciešamas. Mazina gāzu veidošanos, vēdera uzpūšanos un aizcietējumus.

 

Ir lielisks atbalsts ikdienā, jo satur divas vitāli svarīgas miklofloras baktērijas – Lactobacillus acidophilus un Bifidobacterium longum.

 

 

 

PEARLS WINTER +

Formula ziemai un pavasarim

 

70 % imūnsistēmas darbības ir atkarīgas no gremošanas trakta darbības, kas nozīmē – veselīga gremošana palīdz stiprināt organisma aizsargspējas.

 

Aktīvais laktoferīns, kas ir šī produkta sastāvā, stiprina organisma dabiskās aizsardzības spējas. Tikai „Pearls Winter“, kas nodrošina bioloģiski aktīvu laktoferīna formu, veicinās veselīgu gremošanu un stiprinās imunitāti.

 

 

PEARLS KIDS 4 +

Īpašs atbalsts bērniem

 

Šis ir īpašs probiotiķu produkts, kas paredzēts tieši lietošanai bērniem. Ir jālieto tikai viena „pērlīte“ dienā. Tā ir viegli norijama, nav jāsakošļā. Tā nav jāiemaisa ēdienā vai dzērienā. Produktam nav pievienota fruktoze, cukuri vai liekas sastāvdaļas.

 

„Pearls Kids“ sastāvā ir L.acidophilus, L.casei un L.rhamnosus, kas sekmē veselīgu zarnu trakta darbību un uztur līdzsvaru gremošanas traktā.

 

L.reuteri atbalsta imūnsistēmu. Bet B.longum veicina regulāru vēdera izeju.

 

 

Kā lietot „Pearls“?


To ir viegli norīt un pilnībā pietiek ar vienu „pērlīti“ dienā. Var lietot jebkurā laikā, arī esot ceļā. Produkts nav jāuzglabā ledusskapī.

 

Kur atrast?


„Pearls“ produkti tiek pārdoti aptiekās, un maksā no Ls 9 līdz 10 (probiotiķu dienas cenas izmaksas ap 30 santīmiem, kamēr konkurentiem – ap 60 santīmiem dienā).

 

 

Materiālu apkopoja Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

 

Tu esi šos produktus jau izmēģinājusi?

taschinka taschinka 21. Mar 2011, 08:45

Būs jāpaskatās aptiekās,man noderētu un cena lētāka par to ko es lietoju.

21. Mar 2011, 00:03

ne ,bet laprat izmeginatu 😀