Palīdzi bērniem, kuri zaudējuši vecāku aprūpi!

Palīdzi bērniem, kuri zaudējuši vecāku aprūpi!

09. Apr 2012, 00:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

"Annija savu īsto mammu neatceras. Viņas atmiņā palikusi maza, tumša istaba, kurā bieži bija auksts. Vientulība. Un vēl viņa atceras mokošo bada sajūtu. Tādēļ vēl šodien viņa savu šķīvīti vienmēr izēd tukšu. Vēl viņa atceras bērnu namu, daudzās dzelzs redeļu gultiņas un auklīti, kas nāca ik pārvakarus. Un ģimeni, kura gribēja ar viņu iedraudzēties un ņemt līdzi uz Franciju, bet kurai nepatika viņas māsas. Bet tad kādu dienu viņa satika mammu Dzintru. Jau brīdī, kad mammīte ienāca viņas istabā, Annija saprata, ka turpmāk viss būs labi. Kopš tās dienas viņa kopā ar māsām un mammu Dzintru dzīvo savā jaunajā – SOS ģimenē. Kopā viņas gatavo ēst, iet uz veikalu, spēlē riču-raču, mācās burtiņus un, pats galvenais, kopā svin svētkus. Mammai Dzintrai var uzticēties, jo viņa nekad nepieviļ un ir pati labākā un gudrākā mamma pasaulē. Ar viņu ir droši."

 

Šis ir sešgadīgās Annijas dzīves stāsts, bet līdzīgu dzīves sākumu piedzīvo daudzi bērni Latvijā, par kuriem nerūpējas viņu bioloģiskie vecāki. Liela daļa šo bērnu izaug, tā arī neuzzinot, ko nozīmē īsta ģimene un mājas, un pieaugot bieži vien nemāk veidot savu, labāku ģimeni.

 

Nonākot SOS bērnu ciematu ģimenēs, šie bērni saņem gādību, mīlestību un arī paši mācās uzņemties atbildību un rūpes par saviem tuvākajiem. Viņi izaug par pilnvērtīgām un pasaulei atvērtām personībām.

 

Atbalsti SOS Bērnu ciematu ģimenes

 

 Šobrīd SOS ģimenes rūpējas par 145 bērniem, tomēr aizvien Latvijā ir vairāki tūkstoši tādu bērnu, kuriem nav iespējas izaugt ģimenē.

 

Palīdziet izmainīt kāda bērna dzīvi un kļūstiet par šo bērna regulāru atbalstītāju! Ikviena summa, ko izvēlēsieties ziedot regulāri, ļaus vairāk bērniem izaugt ģimenēs un atgūt vissvarīgāko - mammu, kas uzklausa, rūpējas un sniedz bērnam savu mīlestību.

 

Kļūt par bērna pastāvīgu atbalstītāju Jūs varat, piesakoties regulārajam ziedojumam SEB bankas internetbankā Ibanka.

Vairāk par maksājuma noformēšanu uzziniet šeit.

 

Aicinām Jūs regulārā maksājuma uzdevumā norādīt savu adresi, lai Jūs varētu saņemt informāciju par to, kā bērniem klājas viņu jaunajās  - SOS ģimenēs!

Visa aktuālā informācija par bērnu dzīvi SOS ģimenēs arī mājas lapā.