Paldies, Māmiņu Klub, ka esi!

Paldies, Māmiņu Klub, ka esi!

10. Nov 2011, 12:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki "Māmiņu klubs"!

 

Skanēs diezgan ikdienišķi, bet es saku, paldies Dievam, ka jūs tāds esat. Es esmu divu bērnu māmiņa - Vineta. Abi mani bērniņi ir puisīši.

 

Pirms pirmā bērniņa piedzimšanas es svēru 65 kg. Kad staigāju ar bēbi puncī, 2005.gadā, es pie sevis izdomāju, ka, lai neveidotos strijas no lielā punča, man drusku jāpieņemas svarā, jo no liekajiem kg ir vieglāk tikt vaļā nekā no strijām. Strijas ir uz mūžu, protams, ja var atļauties plastiskās manipulācijas, tad jau nē. Un tā pirmās grūtniecības laikā kopā pieņēmos par 40kg.

 

Tikt no tiem vaļā bija ļoti grūti, tā arī līdz savam iepriekšējam svaram netiku. apstājos pie 76kg. Tad es lasīju, ka sieviete ar katriem desmit gadiem kļūst smagāka. Es to pieņēmu kā normu. Es nezinu, vai man izmainījās vielmaiņa pēc dzemdībām vai kaut kas cits, bet mans svars visu laiku svārstījās. tad 2009.gadā paliku stāvoklī ar otru bēbi.

 

Šoreiz, sevi mīlot, tik daudz svarā nepieņēmos, bet dzemdību dienā 2010.gada 11.janvārī mans svars bija 101 kg. Es sevi kaunināju, spogulī vairs nevarēju paskatīties. Tā kā man bija ļoti maz pieniņa ar ko barot bēbi, tad pēc četriem mēnešiem es bēbi ar krūti vairs nebaroju. Es uzsāku fiziskas aktivitātes.

 

Es pa vakariem 1h skrēju un griezu masāžas riņķi. Tā kā mani napmierināja tie cipari ko man rādīja svari, es nosvēros pirms sāku skriet, tie bija 92 kg, tad 6 mēnešus katru darba dienas vakaru skrienot un pēc tam 20 min griežot riņķi es uz svariem nekāpu un nesvēros. Gribēju sev uztaisīt pārsteigumu. Es skrēju un griezu riņķi 6 mēnešus. Vienu brīdi man likās, ka palieku tievāka, vieglāka, skaistāka, utt. Es pārtraucu skriet, jo uzsniga sniegs. tā kā nedzīvoju Rīgā, man nebija iespēju turpināt sportiskās aktivitātes. Kad beidzu skriet, nosvēros.

 

Ak kungs, mans svars nebija mainījies - 92 kg. Kas notiek, kadēļ? Vienu gan jutu, ka dibentiņš bija palicis mazāks, ne tik atšauts. Kā tas vispār ir iespējams, sportot katru vakaru, bet ... Es esmu nesaprašanā. Es skatījos šovu "Dejo nost" un ar nesapratni skatījos uz dalībniekiem, kuri 10 nedēļu laikā nomet 40kg. Tas ir mans sapnis. Vai tas vispār ir iespējams? Es neticu nekādiem zarnu traktu tīrītājiem, pat nevēlos tādus lietot.

 

Ne kapsulas, svara mazināšanai. Es pati saviem spēkiem vēlos atgūt sevi. Es šorīt 2011.gada 10.janvārī noskatījos "Māmiņu kluba" raidījumu un izdzirdēju šo piedāvājumu - piedalīties Māmiņu pavasara skaistuma kūrē. Man ir veikta mugurkaula operācija - diska trūce operēta, es nedrīkstu pieļaut lielu svaru.

 

Cik man pirms dzemdībām svešs bija temats - liekais svars, tik šobrīd man tas ir aktuāls. Es esmu juriste, man katru dienu ir jāizskatās labi, jo strādāju ar klientiem, jābūt par sevi pārliecinātai. Kā lai to izdaru, ja esmu neapmierināta ne ar savu svaru, ne izskatu. Es noteikti būtu ideāls eksemplārs jūsu šovam. Es piekrītu jūsu izvirzītajiem noteikumiem un mana bērna vecums 2011.gada 11.janvārī būs 1 gadiņš.

 

 

 

KĻŪSTI SKAISTĀKA, LAIMĪGĀKA UN PAŠPĀRLIECINĀTĀKA JAU ŠAJĀ PAVASARĪ! PIESAKIES AKCIJAI!