Paldies, ka dalījies ieteikumos par www.sieviesuklubs.lv!

Paldies, ka dalījies ieteikumos par www.sieviesuklubs.lv!

06. Apr 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noslēgusies nedēļu ilgusī aptauja, kurā aicinājām padalīties viedoklī par portālu www.sieviesuklubs.lv!

Prieks redzēt rezultātos, ka www.sieviesuklubs.lv lasītājas liela daļa ir no pašiem pirmssākumiem- tādas ir 31,5% respondentes. Mūsu pulciņā 1 gadu ir 29.8% sieviešu, mazāk par 1 gadu- 20,9% respondentes, savukārt tikai nesen portālut atklāja 17.7% aptaujāto.

Protams, ka mūs interesē, vai portāls jums patīk un apmierina- liels prieks, ka vairāk kā 90% atzina, ka patīk, no kuriem 48,8% atzīmēja, ka ir vēl kur aug un pilnveidoties! To, mīļās, arī darām!

Ieskatāmies, kāds ir TOP10, kāda veida informāciju jūs vēlētos vairāk ieraudzīt Sieviesuklubs.lv:

vairāk psiholoģijas rakstu un padomu 42,7%

video padomus, online meistarklases 42,3%

vairāk ekspertu interviju un padomu 40,3%

vairāk padomus par māju, interjeru, saimniecību 35,8%

 32,5%

vairāk receptes 20,6%

vairāk interviju ar populārām sievietēm 19,7%

vairāk fotoblogus, fotoreportāžas 14,1%

vairāk interešu sieviešu blogus 11,7%

vairāk sarunu forumā un papļāpāšanu savā starpā 10,9%

 

Tā kā tehnoloģijas aug un attīstās, ir lieliska iespēja pilnveidot šīs iespējas un skatīties video online režīmā internetā. 47,9% uzskata, ka tas viņām būtu interesanti, ja video būtu par interesējošām tēmām, 41.2% jau tagad zina, ka tas būtu noderīgi un interesanti!

Vai Tu gribētu izmantot online meistarklašu iespējas portālā?

 

Ko saka Sieviešu kluba lasītājas par www.sieviesuklubs.lv devumu, lasi turpinājumā:

-      Manuprāt, Sieviešu klubs veicina un attīsta pašizaugsmi. Jaunas idejas , motivācija- tas ir tas, kas sievietei ir tik ļoti nepieciešams .Dod iespēju uzzināt par dažādām aktivitātēm, esmu arī izmēģinājusi savā ikdienā.

-      Man tuvas ir receptes,tās palīdz palutināt ģimeni ar kaut ko jaunu un garšīgu.Padomi istabas augu kopšanā,kas dod informāciju par tiem augiem un kopšanu,kas tagad ir pieejami arī mūsu puķu veikalos.

-      Iedvesmas avots! Gan pārsteigt savu mīļoto, gan gudri iekārtot mājvietu, gan sakārtot savas domas, mainīt sevi, lai pasaule mainītos. Un ziniet... tas strādā! Katru dienu ieeju portālā palasīt, kas jauns. 

-      Brīžos, kad vēlos lasīt ko interesantu, bagātinošu, varbūt mierinošu, aizraujošu vai jaunu - atveru www.sieviesuklubs.lv un saņemu ko vēlējos 

-      Ikdienā smeļos idejas un padomus par dažādām tēmām, visvairāk patīk tēmas - virtuves padomiņi, vienmēr ieskatos, kas jauns dārza lietās, patīk lasīt reālu citu sieviešu pieredzi. Ikdienā man tas dod iespēju atpūsties. mierīgi pasēdēt, būt sievietei!

-      Tā kā plānoju savu laiku, tad ieplānoju laiku, kad palasīt portālu. Tas mani dara atšķirīgu no pārējām sievietēm, jo visas parasti sūdzas, ka nav laika. Bet daži padomi, ieteikumi, konkursi dod stimulu paspēt, darīt un panākt. Līdz ar to esmu vērtība citu acīs.

-      Bieži vien ienāku portālā, lai sameklētu atbildes sev uz kādiem interesējošiem jautājumiem. Un bieži vien, ir tā, ka atrodu interesējošo tēmu, atbildi neatrodu, toties palasu šo tēmu un nomierinos. Jo šajā portālā viscauri strāvo pozitīvisms, kas ikdienā bieži vien piemirstas un pietrūkst.

-      Ikdienas skrējienā labs iemesls brīdi veltīt sev - apskatīt kādu labu padomu, izlasīt rakstu par interesantiem atklājumiem, palūkot, kādas receptes vai ko citu ir ievietojušas citas lasītājas... Nu viens riktīgs sieviešu klubiņš! :)

-      Katru dienu ir ielikti jauni raksti un tie ir ļoti saistoši. Tas man palīdz smelties iedvesmu, atpūsties un uzzināt daudz ko jaunu. Dod pozitīvas un radošas emocijas.

-      Tas ir pirmais, ko atveru pie rīta kafijas. Man liekas ar to vien jau daudz pateikts! Svarīgs ikrīta rituāls :)

-      Kādreiz, es katru rītu sāku ar www.sieviesuklubs.lv un kafijas krūzi...Diemžēl,tagad,tik daudz darba,ka nnepaspēju pirms skriešanas ārā no mājas ieiet SK,BET tik un tā es atrodu brīvu mirklīti,kad palasu rakstus, un pateicoties SK, es sapratu kā ir būt sievietei,mātei,mīļākai.Sieviešu klubs mani izglīto!!!!!

-      Sieviešu Klubs ir mana virtuālā draudzene, ar kuru tiekos pāris reizes nedēļā. Nereti ir gadījies, ka situācijās, kad mani nomoka kādi dzīves jautājumi, atverot portālu, priekšā jau ir raksts ar padomu. Citreiz tas šķiet tā nedaudz mistiski... Arī šodien. Pāris dienas nebiju skatījusies portālu. Šōbrīd mana aktuālākā problēma ir sabojāto matu atjaunošana. Atveru portālu, un lūk - raksti, kas man tieši vajadzīgi! Sieviešu klubs man sniedz padomus un vērtīgas atziņas, bet pats galvenais - dod sajūtu, ka es neesmu viena.

-      Atklājot Sieviešu klubu, bija liels prieks, ka tajā ir ko darīt gan tikko, tikko atklātajām sievietēm, gan jau šo to piedzīvojušām sievietēm :) Katru dienu varu atrast sev piemērotu tēmu, padomu vai kaut vai sarunu forumā. Prieks atrasties starp sev līdzīgiem cilvēkiem. Gribētos, lai sarunas iet raitāk, kā tas ir Māmiņu klubā.

-      Sieviešu Klubs ir tas kas mani stumj uz priekšu, ļauj vairāk izprast sevi un atvēr sevī jaunas iespējas. Piemēram vakar biju uz grima meistarklasi un tagad uz kosmetiku skatos no citas puses un sāku to izprast (Paldies)
Jūsu apmācības ir SUPER tā tik turpināt.

-      Ikdienas skriešanā dažkārt piemirstas un pietrūkst dažādas sievišķīgas lietas. Ienākot šeit var sajust šo sievišķīgo auru un gūt nepieciešamo devu sievišķības. Tas ir atgādinājums par to, ka esmu sieviete, kā arī iedvesmas avots, no kā smelties gan idejas, gan padomus gan tik tiešām iedvesmu rīkoties, palutināt sevi. :)

-      SK ir atpūtai un vienlaikus tā ir iespēja iegūt sev vajadzīgu informāciju, uzzināt kaut ko jaunu. Ar interesi ilgtermiņā sekoju, ko un kā raksta blogotāji- tīri tā no malas paskatīties uz cilvēkiem, domu gaitu, attīstību vai tieši pretēji.

-      Viena no manām mazajām atkarībām intenet vidē - ielūkojos katru rītu noteikti (ja vien esmu pie datora) un pa dienu arī pāris reizes. dod dažādas interesantas idejas stilam, mājai, vakariņām. un arī stimulu nenoglabāt savu radošumu 'zem pūra' - uzrakstīt vismaz laiku pa laikam kādu blogu/piedalīties diskusijās

-      Bieži vien ikdienā trūkst sievišķīgās lietiņas, klačas. Sieviešu Klubs ļauj ik pa laikam atcerēties,ka mēs esam sievietes, ka mēs esam tās, kuras apkārtni pdara skaistakus, tās,kuras mūsu vīriešus padara īpašus. Ir tā, ka vīrieši ir citādāki un lai cik vini būtu jauki, mīļi uzmanīgi, ar sievietem var parunāt tā pa īstam. Tas liek aizmirsties par ikdienas raizēm.

 

Un šīs ir tikai dažas no atziņām! Paldies, tās patiesi dod ievesmu darboties tālāk un pilnveidoties! Milzīgs paldies arī par ieteikumiem,ko vajadzētu uzlabot portāla darbībā, saturā, dizainā! Mēs taču darbojamies jums!

Sieviešu Klubs

*Aptaujā piedalījās 480 respondentes

Sveicam Elīnu, kuras e-pasts sākas ar elina.busa@...

Gaidīsim pēc iegūtās Stenders sarūpētās dāvanas Sieviešu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 9:30 līdz 17:00 no 10.aprīļa līdz 10.maijam!

Rožu ziedūdens - toniks. STENDERS laboratorijas speciālisti radījuši īpašu ziedūdens-tonika formulu, lai tas darbotos ar divējādu iedarbību – kā toniks un ādas mitrinātājs lietošanai ikdienā. Majestātiskais rožu ziedūdens - toniks mīloši rūpējas par ādas attīrīšanu rītos un vakaros. Dienas vidū sniedz tai nepieciešamo mitrumu un svaigumu, aizskalojot rūpes un uzmundrinot nogurušo ādu. Maigi nomierinošās un remdinošās īpašības rada samtaina pieskāriena sajūtu. Dāvā sev karalisku atspirdzinājumu un līdzsvaru ikvienā dzīves mirklī. Nesatur: parabēnus, silikonus, PEG, sintētiskās krāsvielas. Cena 4,90 LVL

Vairāk par Stenders kosmētiku lasi šeit www.stenders.lv