Nāc uz Sieviešu Kluba grima meistarklasi kopā ar draudzeni un kļūsti par modeli

Nāc uz Sieviešu Kluba grima meistarklasi kopā ar draudzeni un kļūsti par modeli

14. Oct 2011, 14:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pieraksties pati, pieraksti un ņem līdzi arī savu draudzeni un kļūsti par make-up meistarklases modeli! Tava draudzene būs skatītāju pulciņā. Turklāt tikai šajā meistarklasē notiks bezmaksas paraugdemonstrējums vaksācijai mājas apstākļos. Speciāliste dalīsies profesionālajos trikos, lai no liekā apmatojuma vari ērti atbrīvoties arī pati!

 

 

 

Grima meistarklases pirmajā daļā piedalīsies speciāli uzaicināti viesi, kas rādīs paraugdemonstrējumu vaksācijai mājas apstākļos. 

 

Bet otrajā daļā - notiks stilistes Kristīnes Pridanovas vadītā grima meistarklase. Tajā būs mazāk teorijas, bet vairāk praktisku piemēru. Ikviena meistarklases apmeklētāja, kura paņems līdzi draudzeni, kļūs par make-up meistarklases modeli. Kas nozīmē - pēc semināra iesi prom ar skaisti veidotu grimu. 

 

Nodarbības gaitā katrai modelei 10-20 minūšu laikā tiks veidots pilns make-up. Tas var būt viegls dienas meikaps, var būt vakara grims, tas var būt arī kas spilgts un neparasts. Kristīne improvizējot veidos meikapu jūsu klātbūtnē, paralēli komentējot dekoratīvās kosmētikas produktu un toņu izvēli, demonstrēs uzklāšanas tehniku un pamatos savas darbības.


Ko tu iegūsi apmeklējot šo meistarklasi kā modele? – Izbaudīsi uz savas sejas kaut arī express, bet profesionāli veidotu make-up. Tev būs iespēja ieraudzīt sevi citā, var būt neierastā veidolā, izmēģināt ko jaunu no dekoratīvās kosmētikas un dzirdēt viedokli no malas.

 

Ko tu iegūsi apmeklējot šo meistarklasi kā skatītāja? – Tev būs lieliska iespēja redzēt klātienē make-up veidošanas procesu, vērot uzklāšanas tehniku, apskatīties un iemācīties dažus meikapa „trikus”, salīdzināt un novērtēt modeļu pārvērtības.

 

 

Maksa par nodarību: Ls 8,00 (no cilvēka)

Nodarbības vieta: Vīlandes iela 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2stāvs

 

 

Lai pieteiktos grima meistarklasei Sieviešu Klubā, spied šeit>>

 


Kādus grima trikus tu gribētu atklāt šajā seminārā?