Mūsu mazais melnītis

Mūsu mazais melnītis

05. Apr 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki!!!Arī mēs vēlamies jūs iepazīstināt ar savu mājas mīlulīti!

mūsu mazā draudzenīte ģimenei pievienojās pavisam nesen, pa šo laiku ir sanākuši arī daži nelieli atgadījumi ar melno kaķīti.

Sāksim stāstīt, kā nonācām pie secinājuma, ka mums mājās vajag kādu dzīvu radībiņu. Aizbraucot ciemos, mazā ļoti sāka rūpēties par kādu kaķīti, bet, kad bija jādodas mājās, Keita saka :"Ņemsim līdzi uz mājām", secinājām, ka jāmeklē savu kaķīti. Tajā pašā dienā devāmies meklējumos. Apbraukājot patversmes, neatradām neko, kas mūs uzrunātu. Tā nu vakarā, sēžot sludinājumu portālā, atradām sludinājumu par 3 jaukiem kaķēniem. Daudz nedomājām, zvanījām. Teica, ka ir tikai runči. Labi būs, pieteicāmies uz melno. Vārdu iedevām - Puika. Tikai vislabākais sākās tad,kad mēs pēc mēneša sapratām, ka tā ir kaķene, nevis runcis. :)

 

Keitas rīts sākas ar kaķi kopā - un rūpes, rotaļas un visa lielākā dienas daļa, laiks tiek pavadīts kopā ar jauko kaķīti. Pat arī es esmu saaugusi ar mazo mīļo Puiku.

Mēs Puiku uztveram kā ģimenes cilvēku, jo kaķis mums ir pieradināts pie visa. Guļ blakus, kad ceļamies mēs, ceļas arī viņš. Ēd visu to pašu, ko mēs, un arī kaķu barību. Un kastīti viņš apguva jau no mājās atvešanas brīža.

Un ēdam arī citreiz kopā :)

Tāda nu ir mūsu patiesā mīlestība un draudzība pret mūsu mazo melnīti jeb Puiku :)

Draudzīgo stāstu konkurss: "Mans mazais un mājdzīvnieks"

www.royalcanin.lv