Mazo meiteņu ballīte jeb  KAD MAMMAS NAV MĀJĀS...

Mazo meiteņu ballīte jeb KAD MAMMAS NAV MĀJĀS...

27. Feb 2012, 15:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atceries, kā savā bērnībā laikoji mammas kurpes, kleitas un izmēģināji pat sarkano lūpukrāsu, lai kaut uz brīdi izjustu īsto un tik valdzinošo pieaugušo dzīvi? Tagad, kad pati esi mamma un meitas jau tuvojas tīņu vecumam bez liekām raizēm vari sarūpēt ballīti, kurā meita ar draudzenēm uz dažām stundām iejūtas lielo princešu lomā. Ideāla ideja dzimšanas vai vārda dienas svinībām. Ieskaties „Art’e Studio” piedāvājumā!

 

 

 

Ieteicamais ballēšanās vecums: 8 līdz 13 gadi (grupā līdz 10 jaunajām dāmām).

Ballītes ilgums: 3 stundas (bet laiks var mainīties, atkarībā no tā, kādu ballītes komplektu izvēlas vecāki).

Cena: sākot no Ls 60 (par 10 cilvēku grupu).

 

 

KĀ NORIT PATI BALLĪTE?

 

Mammas vai tēti norunātajā laikā atved savas meitas uz apvienoto skaistumkopšanas un fotostudijas salonu „Art’e Studio” (Mārupes ielā 5). Ja vēlas, mazajām dāmām sarūpē arī nelielas uzkodas, ar kurām panašķēties pirms vai pēc fotosesijas.

 

1.solis - meitenes kā īstas dāmas dodas pie friziera un vizāžista, kurā sapucējas. Top ekspress frizūra (meiteņu mati pēc pašu vēlmēm tiek pīti bizēs vai ieveidoti) un top arī ekspress meikaps. Protams, pucēšanās norit pie īstiem profesionāļiem.

 

2.solis – ieskatīšanās lielo dāmu skapī un iejušanās modeļu lomā. „Art’e Studio” fotostudijā ir arī skaistām un sievišķīgām lietām sarūpēts skapis, kurā patiešām atrodas lielo meiteņu apģērbi un kurpes – garas kleitas, augstpapēdenes, mežģīnes un īstas rotas. Mazās dāmas kopā ar ballītes vadītāju  un profesionālu stilisti vienā personā izveido sev fotosesijai paredzēto stilu, iejūtas lomā un sāk fotografēties. Gan pa vienai, gan kopā ar savām draudzenēm. Tad maina tērpus un iejūtas citā ampluā, un, protams, iemūžina to kadrā. Mazās dāmas piedzīvo īstas pieaugušo pārvērtības.

 

3.solis – pārsteigums. Kad fotosesija ir beigusies, mazās dāmas pārsteigt ierodas īsts Vinnijs Pūks. Viņš līdzi sev atnes pārsteiguma torti, jautras rotaļas un, protams, kopā ar meitenēm piedalās fotosesijā, kas joprojām turpinās, jo studijas fotogrāfs savā fotoobjektīvā piefiksē ikvienu jautrības mirkli.

 

Noslēguma vecāki brauc pakaļ pēc savām sapucētajām princesēm.

 

KO SAŅEMSI PĒC BALLĪTES?

 

Jautras un mīļas, piedzīvojumiem un emocijām bagātas atmiņas no kādas savai meitai svarīgas un nozīmīgas dzīves dienas.

 

Labākās fotogrāfijas tiks apstrādātas un izdrukātas. Tās gan saņemsi pēc divām nedēļām, jo fotogrāfs visas fotogrāfijas apstrādā. 

 

Visas fotoreportāžas bildes, kas tapušas kopā ar Vinniju Pūku – diskā.

 

 

 

KUR MEKLĒT?

 

Mārupes iela 5, Rīga

tālr. 67613117, 67277016

darba laiks 9.00 - 20.00
svētdienās pēc pieraksta.

 

 

 

Kādas ballītes tu esi taisījusi savai meitai un dēlam?