Margo vēlas nogaršot Royal Canin

Margo vēlas nogaršot Royal Canin

05. Apr 2012, 14:15 veesma veesma

Mūsu ģimenes mīlule un draugs ir labradoru kucīte Margo. Viņa ir dzimusi 2008.gada 28. jūlijā un mūsu ģimenē ienāca nepilnu četru nedēļu vecumā, tieši manā dzimšanas dienā 23.augustā.

Lai zinātu kā pareizi par tik mazu sunīti rūpēties lūdzām padomu veterinārārstam un daudz lasījām dažādas grāmatas. Sākumā barojām pat 6 reizes dienā, vīrs skrēja mājās no darba barot. Barojām ar sauso barību, kuru pirms došanas izmērcējām. Auga mūsu mazā mīlule ļoti labi.

Laiks paiet ātri un mūsu mazā mīlule ir izaugusi par lielu, draudzīgu, mīļu, gudru un jauku suni.

Patreiz barojam Margo ar Joseras barību lieliem suņiem, kuru ieteica mūsu paziņa, labradoru audzētājs. Bet mūsu Margo šī barība ne visai patīk, ēd viņa viņu tikai tad, kad neko citu neesam iedevuši. Vairāk viņai garšo, viss tas ko ēdam mēs. Mazais Emīls ir Margo lielākais draugs, jo viņš bieži padalās ar saviem gardumiem, kādu cepumu vai bulciņu.

Tā kā patreizējā barība Margo ne visai garšo, mēs gribētu iedot nogaršot viņai Royal Canin. Mēs savam sunītim gribam dot visu to labāku, bet tā, lai tas viņai arī garšotu.

Varbūt, ka Royal Canin būs barība, kas Margo patiks.

Margo ir 3 gadi un 9 mēneši. Labradors un sver 42 kilogramus.

Par mazuļa draudzību ar Margo, par mūsu jauko ikdienu kopā ar mūsu ģimenes draugu un mīluli pastāstīšu vēlāk, citā blogā.

 

Vēsma

Piesaki savu mājas mīluli Royal Canin produktu testiem!