Man piemīt drosme, bet pietrūkst padoma!

Man piemīt drosme, bet pietrūkst padoma!

07. Nov 2011, 15:03 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Mani sauc Ieva, Māmiņu Klubā mans segvārds ir Ambera. Man 10.janvārī paliks 27. gadi. Jūtos vēl jauna sieviete un domāju, arī skaista mamma savam dēliņam Rodrigo, kuram ir 2gadi un 5 mēneši. Dēliņš piedzima 2008.gada 19.jūlijā. Tā bija saulainākā diena. Esmu laimīgi precējusies ar savu vīru Ģirtu. Iepazināmies pirms 9 gadiem. Precējušies esam jau 3 gadus.

 

 

Savā vīrā es mīlu godīgumu un to, ka viņš prot izteikt savu viedokli tieši , bet neaizvainojot mani. Mīlu viņu, jo viņš mani lutina un vienmēr sagādā patīkamus brīžus. Mīlu viņu, jo prot pārsteigt kaut esam pazīstami 9 gadus. Ar katru gadu atklāju savā vīrā daudz jauna un skaista. Mīlu vīrā to, ka nerunā neko lieku, bet kad pasaka , ko – tad tas ir patiesi un  pats jaukākais ko esmu dzirdējusi. Dažkārt, protams, pasaka arī kaut ko, ko nevēlos dzirdēt, bet tas tālāk manā stāstā. Mans vīrs, kurš ikdienā ir arī mans labākais draugs, uz kuru es varu paļauties un kam varu uzticēties. Vīra atbalsts bērna audzināšanā padara mūsu ģimenes dzīvi produktīvu, jo mēs attīstāmies. Ir dzirdēts, ka pēc bērna ienākšanas ģimenē, partnerattiecības pasliktinās, jo ir daudz strīdu par bērna aprūpi un citām niansēm. Tas nav mūsu gadījums, jo vīrs ļoti mani atbalstīja un atbalsta joprojām. Dzīvojam mēs Jelgavā savā privātmājā.

 


Mans dzīves moto ir: „Ja nezini, ko gribi, dabūsi to, kas paliek pāri!”

 

Esmu apņēmusies sākt tievēt, ēdot veselīgi un iesaistot savā ikdienā fiziskās aktivitātes. Esmu sava slinkuma dēļ izlaidusies un ieguvusi nepavisam pievilcīga ķermeņa aprises. Tuvojās vasara, peldkostīmu sezona, kas mani biedē ļoti.  Šis bloga konkurss „Māmiņu pavasara skaistuma kūre”, dos man labu startu un apņēmību kaut ko darīt lietas labā. Es esmu neapmierināta ar savu izskatu, kas grauj arī manu pārliecību, ka esmu skaista.

 

Pieredzējušu cilvēku viedoklis un pieredze man palīdzēs sasniegt savu mērķi . Iesākumā vēlos nomest 6-10 kg. Es būšu priecīga par katru nomesto lieko kg. Man manā augumā visvairāk neapmierina „riepiņa” . Tas arī ir nesaskaņu iemesls manā ģimenes dzīvē ar vīru. Viņš vēlas, lai es nometu liekos kg un kaut ko daru ar savu „riepu”. Domāju , ka daudzas sievietes manā vietā apvainotos uz saviem vīriem. Es arī tā darīju, jo nespēju saprast, kā mans mīļotais man ko tādu var teikt?

 

Tagad tikai sapratu, ka vīrs man neglaimo, bet saka taisnību acīs. Ne vienmēr mēs gribam dzirdēt taisnību un kur nu vēl par savu izskatu. Savus liekos kilogramus es neieguvu paliekot stāvoklī . Tieši otrādi stāvoklī paliekot, es nometu -12kg un biju apmierināta ar savu izskatu. Es grūtniecības laikā pieņēmos tikai par + 6 kg, pēc dzemdībām 4 kg atstāju dzemdību zālē un pēc 2 dienām vēl 2 kg nometu. Es sāku domāt, ka man atkal viss būs kārtībā un sāku ēst nepiedomājot , ka tomēr svars nāk atpakaļ, lai kā arī negribētos.

 

Šādi izskatijos 5 grūniecības mēnesī.

 

 

 

Nākošajā bildē esmu 3 mēnešus pēc dzemdībām

 

 

 

Iespējams lasītājas nodomās, ka vīrieši jau neko nesaprot no veselīgas ēšanas un lieko kilogramu nomešanas? Manam vīram ir tiesības man pārmest par liekajiem kilogramiem, jo pats ir veiksmīgi nometis  30 kilogramus gada laikā. Nu jau 3 gadu nepieņemas svarā un ievēro veselīgu ēšanu. Viņš mani atbalsta un mudina, bet man kaut kā nesanāk. Man vajag laikam lielāku apņemšanos. Es domāju sportošana un fiziskās aktivitātes ir visam pamats. Tagad nu jau no 1.janvāra esmu atsākusi vingrot un taisīt vēdera presīti un griezt riņķi Hula hoop. Svētku laiks ir nācis ar liekajiem kilogramiem.

 

Paskatoties spogulī liekas, ka nekad netikšu vaļā no liekajiem kilogramiem. Es saprotu, ka tas ir smags un grūts darbs, kilogrami paši nekritīs nost, kaut kas ir jādara. Varbūt es kaut ko daru nepareizi? Iespējams, kaut ko izdaru par maz?

 

Tagad esam pārvākušies uz savu privāto māju. Ikdienas laikā sanāk tomēr tagad vairāk kustēties. Iepriekš tik cik izgāju ar bērnu laukā un uzkopu 3-istabu dzīvokli reizi nedēļā. Tagad bišķi vairāk fiziskā, treniņa riņķa griešana rītā un vakarā , pastaiga ar dēlu svaigā gaisā, sniega tīrīšana mājas pagalmā un, protams, lielās mājas uzkopšana. Tas tomēr ir par mazu, bet vienai darīt negribas neko. Šis projekts uzliek sava veida atbildību un pienākumus pret skatītājiem un lasītājiem. Ja es piedalīšos projektā, es savu problēmu atklāšu lielākai daļai Latvijas. Es atļaušu piedalīties arī citiem manā ikdienas ģimenes dzīvē, rādīšu piemēru un dalīšos savos iespaidos. Es uzskatu, ka man piemīt drosme, kas mani mudina , bet pietrūkst padoma, kā tikt galā ar liekajiem kilogramiem.

 

Es pirms pusgada Māmiņu Kluba mājas lapā uzsāku blogu rakstīšanu. Par tēmu „ tievējam kopā”. Daudzas māmiņas sekoja līdzi manam blogam, gaidīja tos ar nepacietību. No sākuma es turējos godam, bet pienākot rudenim un drēgnajam laikam, kaut kā noplaka mana apņemšanās tievēt. Kaut kas ar manu svaru notika. Sajūta bija, ka esmu iestrēgusi uz viena noteikta svara un netieku ne no vietas. Tā nu es apstājos un turu savu svaru uz vietas. Tik tagad pēc svētkiem ir ko atkal darboties.

 

Mans sākotnējais svars, ar kuru sāku mest nost liekos kilogramus, bija 85.4kg, tagad ir 81.00kg . Mans augums ir 1,65cm, kopskats izskatās traģiski.

 

 

 

 

 

Drēbes sev jaunas nepērku, fotografēties izvairos, jo man nepatīk atspulgs, ko es redzu. Kaut arī agrāk mīlēju fotografēties un iegādāties jaunas drēbes. Tagad no tā visa izvairos. Es tikai ar saviem spēkiem un savām zināšanām nespēju tikt galā ar saviem liekajiem kilogramiem, vēlos lūgt palīdzību zinošiem cilvēkiem. Vēlos atgūt savu skaisto augumu un Jūsu projekts būtu kā pirmais nopietnais solis pretīm uzvarai. Vēlos ar sevi lepoties un iemīlēt sevi no jauna. Ja es sevi mīlēšu, tad arī citi mani redzēs skaistu. Man ir kvēls sapnis skapī karājas kleita, kas man neder es vēlos to atkal uzvilkt. Es domāju, ka tas ir iespējams!

 

Domāju, ģimene ar mani leposies. Mans vīrs tik daudz man palīdz un mani lutina. Gribas tomēr arī viņam sagādāt skaistus brīžus. Es viņam nevaru nopirkt lidmašīnu vai ko naudas ziņā vērtīgu, bet es varu viņu pārsteigt ar skaistu izskatu. Es domāju, ka mēs abi būtu par to priecīgi un patiesi lepni, ja es sasniegtu savu mērķi skaistāk izskatīties līdz vasarai.

 

Esmu gatava braukāt no Jelgavas uz Rīgu, lai sasniegtu mērķi un palīdzētu sev un iespējams palīdzētu vēl kādai māmiņai saņemties!

 

Ceru, ka Māmiņu Kluba mammas un mazie mani atbalstīs. Jūsu atbalsts būs noteikti ļoti svarīgs turiet īkšķus par to, lai es varētu piedalīties.  

 

 

KĻŪSTI SKAISTĀKA, LAIMĪGĀKA UN PAŠPĀRLIECINĀTĀKA JAU ŠAJĀ PAVASARĪ! PIESAKIES AKCIJAI!

10. Jan 2011, 10:57

Perlite- paldies tas ir stimuls pārdomām un noteikti censties nepievilt ar interesantiem blogiem😀

10. Jan 2011, 08:08

es arii par tevi! tu maaki tik skaiisti uzrakstiit, interesanti lasiit.. lai tev izdodas!

09. Jan 2011, 00:06

Live, mīļs paldies😉

08. Jan 2011, 20:48

Mīļš paldies Sandrulish par uzmundrinājumu😉

08. Jan 2011, 10:29

Paldies meitenes! Es ļoti ceru, ka mani izvēlēsies un būs man tas gods strādāt kopā ar profesionāļiem savā jomā😉

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 08. Jan 2011, 10:04

Tev izdosies Ieva. 🌷

08. Jan 2011, 10:01

Man īkšķi par Tevi. Lai izdodas! 😀

taschinka taschinka 08. Jan 2011, 09:11

Novēlu veiksi,nepazudēt gribasspēku un sasniegt sev vēlamo svaru 🌷 🌷