Mājsaimnieču Olimpiāde kopā pulcēja 113 dalībnieču

Mājsaimnieču Olimpiāde kopā pulcēja 113 dalībnieču

25. Feb 2012, 21:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Februāra spilgtākais, sievišķīgākais, aizraujošākais un citādi īpašākais pasākums ir izskanējis. Mājsaimnieču Olimpiāde 2012 - beigusies. Kā jūtaties? Sieviešu Kluba komanda jūtas tā, it kā būtu godam noskrējusi maratonu. Ir patīkams nogurums. Malkojam šampanieti, ar smaidu uz lūpām atceramies grandiozo dienu un lasām jūsu mīļos vēstījumus, kas atstāti Sieviešu Kluba viesu grāmatā. 

Jāatzīstas, no rīta bijām gana satraukušās. Domājām, kā nu visa diena paskries? Vai viss izdosies? Vai dreskodos ietērptas jūs atpazīsim? Vai jums patiks pasākums? Kas laimēs galvenās dāvanas? Vai vispār atnāksiet? Mazums, no rīta sākas vispārējā panika un vienīgās, kas uz pasākumu ierodas esam mēs - organizētājas? Sieviešu Kluba dāmas ar radošo t/c Spice Home komandu?

Mājsaimnieču Olimpiādes lielā diena iet uz beigām un man tiešām šķiet, viss bija izdevies. Kā jums liekas? Pēc pasākuma oficiālās atklāšanas un izstādes apskatīšanas, visas reģistrētās olimpiādes dalībnieces (pēc pēdējiem datiem ir informācija, ka kopā bijām 113 dāmas!!!) devās uz aktivitāšu punktiem. Bija jāspēlē Guttas sulu boulings, jāslauka balonu putekļi, jāver konvertā sega, precīzi jāšoppingo, jāatpazīst mājsaimniecībā noderīgas virtuves preces un vēl, un vēl, un vēl... Tās, kuras Olimpiādes laikā vēlējās atvilkt elpu un sievišķīgi patērzēt Sieviešu Kluba dīvānā, bija aicinātas Sieviešu Kluba īpašajā stūrītī - Spice Home veikala otrajā stāvā. Ikviena varēja uzdot sev interesējošus jautājumus ezotērikas speciālistei Kristīnei Dunskai un grima speciālistei Dacei Grīnbergai. 

Un galvenais - ikviena dalībniece varēja sevi iemūžināt pie īpašās Sieviešu Kluba sienas. Vienas vai ar ģimenēm, draudzenēm, vai pat ar Sieviešu Kluba redakcijas dāmām. Jā, jā - arī mēs šim pasākumam par godu bijām īpaši uzcirtušās. Speciāli Sieviešu Kluba krekliņi, princešu svārki, sievišķīgas parūkas, matu bantes, puķes... Kur nu bez tām, vai ne? Spējāt mūs atpazīt? :) 

Ikviena, kas ierakstīja novēlējumu Sieviešu Klubam viesu grāmatā, saņēma dāvaniņu - Sieviešu Kluba DVD Esi skaista ikdienā. Gaidīsim jūsu atsauksmes, kā patīk mūsu skaistuma video enciklopēdija. 

Pirmos iespaidus no Mājsaimnieču Olimpiādes skaties šajā fotoblogā. Bet būs vēl bildes!!! 

{fotoblog:4069}

{fotoblog:4070}

Jau pirmdien Sieviešu Klubā publicēsim individuālās fotosesijas varones (varēsiet lejuplādēt bildes par atmiņu šeit pat, www.sieviesuklubs.lv lapā), vairāk bilžu no pasākuma, galveno balvu ieguvēju sarakstu, uzvarētāju fotogrāfijas. Vairāk informāciju meklējiet jau pirmdien, www.sieviesuklubs.lv!

Bet tagad laiks dalīties iespaidos. Kā jūtaties pēc pasākuma? Vai jums patika Mājsaimnieču Olimpiāde? Starp citu - šis bija tāds pirmais, ļoti lielais Sieviešu Kluba pasākums. 

 

Uz tikšanos atkal!

Bija tiešām prieks jūs tik daudzas satikt!

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv