Mājsaimnieču olimpiādē būs telpa, kur pārģērbties un pabarot mazuli!

Mājsaimnieču olimpiādē būs telpa, kur pārģērbties un pabarot mazuli!

22. Feb 2012, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lielais notikums arvien tuvojas un jau šo sestdien čaklākās 21.gadsimta mājsaimnieces tiksies Mājsaimnieču olimpiādē 2012. Īpaši mīļi gaidītas arī jaunās māmiņas ar saviem mazuļiem! 


Pulcēties pasākuma vietā t/c „Spice Home” 2.stāvā un tam reģistrēties varēsi jau no plkst. 11.00, bet Mājsaimnieču olimpiādes aktivitātes sāksim plkst. 12.00.

Šo stundu varēsi izmantot arī, lai sapostos savā īpašajā 21.gadsimta mājsaimnieces tērpā!

Jā, jā, tepat t/c „Spice Home” 2.stāvā, kur pēcāk notiks daždažādas aktivitātes, tieši līdzās pasākuma galvenajai norises vietai – skatuvei – būs ierīkota atsevišķa telpa, kur pārģērbties un atstāt savas mantas!

Tātad nu atrisinājusies problēma, kā pārvietoties sabiedriskajā transportlīdzeklī ar pārlieku kupliem un plāna auduma svārkiem, priekšautu, augstpapēžu laiviņās vai parūku galvā. Jauki, vai ne?!

Tāpat Mājsaimnieču olimpiādē būs padomāts arī par jaunajām māmiņām un viņu mazuļiem! Arī speciāli viņu vajadzībām būs ierīkota atsevišķa telpa, kurā visu pasākuma laiku būs iespēja pabarot un pārģērbt savu bērniņu.

Uz Mājsaimnieču olimpiādi ir aicināti pilnīgi visi! Vai tu jau esi tai pieteikusies? Ja nē, vari to izdarīt, spiežot šeit>> 

Atceries, ka Mājsaimnieču olimpiādē tevi sagaida ne tikai jautras aktivitātes, bet arī vērtīgas, lielākas un mazākas, balvas. Pati galvenā - īpaši energoefektīvā veļasmašīna no Electrolux!

Vairāk par olimpiādi uzzini šeit! 

Līva Zaksa, www.sieviesuklubs.lv

Ko tu ņemsi līdzi uz Mājsaimnieču olimpiādi?