Kaneloni ar spinātu,biezpiena pildījumu

Kaneloni ar spinātu,biezpiena pildījumu

29. Mar 2012, 13:32 taschinka taschinka

200g spinātus apcepam sviestā,pievienojam sagrieztu papriku,garšvielas.(man bija saldēti spināti) Vistas fileju izvāram,sīki sagriežam.Biezpienam pievienojam vistu,spinātus,mazliet rīvētu sieru,izmaisam un pildam kaneloni. Cepamtraukā ielejam mazliet balto mērci,ko gatavo sekojoši: 50g sviestu izkausējam katliņā,pievienojam 2 ēd.k miltus,izmaisam un tad pievienojam 500ml pienu+ 100ml saldo krējumu.Visu uzvāram,līdz sabiezē mazliet.

 

Traukā,kur ielieta mazliet mērce ieliekam sapildītos kaneloni un tad tiem pāri pārberam atlikušo mērci.Cepam ap 180 grādos ap 20 minūtēm,tad pāri pārkaisam rīvētu sieru,daudzums pēc vēlēšanās un cepam vēl ap 5-7 minūtes.

Es steigā sausā traukā saliku kaneloni un mērci uzlēju virsū,kā rezultātā,mazliet pielipa apakša kaneloni,bet tas tā,sīkums,grūtāk izņemt skaistus,formīgus.Tā kā to ņemiet vērā. Spinātu,biezpiena,vistas daudzumu var mainīt pēc katra gaumes.Nekad nebiju ēdusi spinātus,bet man garšo,tagad arī svaigus meklēšu un ēdīšu.