Kā pārvarēt stresu un neizdegt?

Kā pārvarēt stresu un neizdegt?

27. Jan 2012, 12:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nemitīgs darbs, skrējiens pēc naudas, satraukumi, ģimenes pienākumi… Dienu no dienas viens un tas pats? Jā, tas rada stresu, enerģijas izsīkumu un mūžīgo neapmierinātību ar sevi un apkārtējiem. Sieviešu Klubā jau 24. martā plkst. 18:00 kopā ar psiholoģi Diānu Zandi apgūsim iedarbīgus paņēmienus, kas mazinās spriedzi, kā arī varēsi uzzināt visu par un ap kontracepciju!

 

 

Kā notiks  seminārs?

 

 

Semināra pirmajā daļā uzstāsies ginekoloģe Dita Baumane Auza. Viņa stāstīs visu par un ap kontracepciju un tipiskākajām kļūdām, kuras sievietes pieļauj, izvēloties kontracepciju. Protams, Dita Baumane Auza atbildēs arī uz visiem tev interesējošiem jautājumiem, tā kā jau laikus izdomā, ko gribētu viņai pajautāt.

 

Savukārt ja runā par psiholoģes Diānas Zandes semināru, jāsaka, ka tas nebūs nekas ārstniecisks, mēs neārstēsim kādas slimības, bet gan iepazīsim tipiskākos spriedzes cēloņus. Meklēsim arī spriedzes zemūdens akmeņus un galvenais uzzināsim un praktiski izmēģināsim efektīvus paņēmienus, kas palīdzēs samazināt spriedzi.

 

Būsi pārsteigta, cik tev ikdienā maz vajadzīgs, lai pašas spēkiem atbrīvotos no iekšējas trauksmes un spriedzes.

 

Kādēļ tieši tev nākt uz šo semināru?

 

Praktiskais Diānas Zandes seminārs nebūs tikai tām sievietēm, kuras jau šobrīd jūtas izdegušas un zaudējušas savu enerģiju. Tas ir paredzēts arī tām, kuras šo visu lasot, prātā nodomā – mani jau gan tas neskar!

 

Diemžēl pasaules veselības tendences vēsta, ka arvien vairāk ir to cilvēku, kuri cieš no hroniska noguruma, no hroniska stresa un hroniskas emocionālās pārpūles. Pēc Pasaules Veselības Organizācijas datiem depresija ir slimība, kura ierindojas 4. vietā to slimību grupā, kas izraisa darba nespēju. Ja cilvēki savā uztverē un attieksmē pret dzīvi neko nemainīs, tad jau 2020. gadā depresija būs ierindojusies otrajā vietā šajā sarakstā.

 

Pirmais solis uz depresiju ir ilgstoša pārslodze un izdegšana. Tajās valstīs, kurās ir liela nenoteiktība un darbiniekiem ļoti liela darba slodze ir ļoti liels risks iegūt šo slimību.

 

Laikā, kad ekonomējam uz regulāriem baseina apmeklējumiem un masāžām vai citiem emocionālajiem priekiem, ir jāiemācās pašām rūpēties par savu emocionālo veselību. Ir jāiemācās atjaunot savas enerģijas rezerves. Biežas galvassāpes un muguras sāpes ir sekas emocionālajai pārslodzei.

 

Lai pasargātu savu veselību un iemācītos par veselīgu emocionālo stāvokli rūpēties ilgtermiņā, ir īstais laiks apmeklēt Sieviešu Kluba praktisko Diānas Zandes nodarbību. 

 

 

Lai pieteiktos uz Diānas Zandes praktisko nodarbību, kurā mācīsimies mazināt spriedzi, SPIED ŠEIT!

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

 

Sieviešu Kluba diskusijai:

Kādus seminārus tu vēl Sieviešu Klubā gribētu apmeklēt?