Kā lietot Silicea gēlu kuņģa- zarnu traktam?

Kā lietot Silicea gēlu kuņģa- zarnu traktam?

26. Jan 2012, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esam jau stāstījuši par Silicea gēlu kuņģa – zarnu traktam, kas būs labs palīgs vēdersāpju, caurejas, vemšanas, vēdera uzpūšanās, grēmu gadījumos, pateicoties silīcija augstajai koncentrācijai šajā gēlā, veidojot lielus molekulu kompleksus. Šo kompleksu būtiskākā priekšrocība ir to iespaidīgā saistīšanās spēja. Bet kā lietot Silicea gēlu kuņģa- zarnu traktam?

 

Silicea gēla kuņģa- zarnu traktam lietošana pieaugušajiem


Akūtos gadījumos atšķaidīt 2 pilnas mērkarotes glāzē ūdens vai sulas un lietot vismaz 30 minūtes pirms katras ēdienreizes. Tas veido tādu kā „aizsargsienu” Tavā gremošanas traktā, novēršot gremošanas trakta kairināšanu ar pārtiku, ko uzņemsi pēc šīm 30 minūtēm.

 

Kad akūtie simptomi ir mazinājušies, ieteicams turpināt ārstēšanu, lietojot vienu pilnu 15ml mērkaroti 3 reizes dienā katru dienu.

 

Ja papildus šīm pazīmēm ir radušās sāpes, augsta temperatūra vai terapija nav izrādījusies veiksmīga pēc 3 dienām, noteikti būtu jākonsultējas ar ārstu.

 

Silicea gēla kuņģa- zarnu traktam lietošana bērniem

 

Lietojot šo silīcija gēlu bērniem, nepieciešams atšķaidīt 1 tējkaroti Silicea gelu lielā glāzē ūdens vai sulas un lietot iekšķīgi vismaz 30 minūtes pirms ēdienreizes tāpat kā pieaugušajiem. Ja bērnam ir caureja vai vemšana, ir ļoti svarīgi dzert pietiekamu daudzumu šķidruma, lai kompensētu šķidruma zudumu. Īpaši svarīga šī šķidruma kompensēšana ir bērniem.

 

Svarīgi: Silicea gēls kuņģa- zarnu traktam ir piemērots arī vegāniem un veģetāriešiem.

 

Pēc produkta atvēršanas jāuzglabā ledusskapī.

 

Kristīne Damškalne, www.maminuklubs.lv

Dabisks palīgs kuņģa-zarnu traktam Silicea gēls kuņģa zarnu traktam

 

Unikālu šo gelu padara neparasti augstā saistīšanās spēja. Tas paredzēts šādos gadījumos:

  • Vēdersāpes
  • Slikta dūša
  • Vemšana
  • Vēdera uzpūšanās
  • Grēmas

Silicea gels kuņģa-zarnu traktam saista patogēnus dabiskā veidā un palīdz tos dabiski izvadīt no organisma.