Kā kopt ādu aukstajā laikā?

Kā kopt ādu aukstajā laikā?

01. Feb 2012, 09:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ieklausies Essex padomos! Neļauj salam un krasajām gaisa temperatūras svārstībām, kurām ik dienu sevi pakļaujam, ienākot no svaiga gaisa siltās telpās, traumēt savu ādu! Sieviešu Klubs iesaka labāko risinājumu!

 

Sals ne tikai maigi dzeļ degungalā, bet arī nodara kaitējumu ādai – tā sasprēgā, kļūst sausa, var to pat apsaldēt. Arī vējš ādai rada virkni nelabvēlīgu pārbaudījumu. Aukstumā un salā nepieciešams izvēlēties īpašus ādas kopšanas līdzekļus, kas pilnībā nodrošina aizsardzību un baro ādu.

 

 essex_ziede.png

Essex ziede satur 100% taukvielu un pilnībā aizsargā ādu no sala un liela aukstuma – ziede nodrošina aizsardzību pret ādas apsaldējumiem. To var lietot gan pieaudzis cilvēks, gan bērns, to var smērēt uz vaidziņiem arī zīdainim. Essex ziede noderēs ne tikai vaigiem pret salu, bet arī sevišķi sausas, raupjas, plaisājošas un sasprēgājušas ādas kopšanai.

 

Lietošana: Essex ziedi var lietot neilgi pirms iešanas ārā ziemā vai vējainā laikā.

 essex_krems.png

 

 

Aukstā laikā svarīgi lietot krēmu ar augstu tauku saturu, kas aizsargā sejas ādu. Essex krēms satur 28% tauku un ir paredzēts ādas mīkstināšanai un aizsardzībai. To droši var lietot aukstā laikā gan rokām, gan sejai.

 

Ķermenim Essex krēms noderēs, ja ārējo faktoru iedarbības rezultātā (ciets ūdens, sauss gaiss utt.) āda kļūst sausāka – Essex krēms to pabaros!

 

Lietošana: Uzklāj Essex krēmu uz ādas 30–40 minūtes pirms iešanas ārā vai, ja ir nosalušas rokas, kājas, deguns vai seja, tūlīt pēc ienākšanas telpā. Tas pasargās ādu no saplaisāšanas un aukstuma radītā sausuma. Sausai ādai Essex krēmu klāj tik bieži, cik nepieciešams.

 

 

 essex_plus_krems.png

Essex Plus krēms piemērots lietošanai arī vēsā un vējainā laikā, tas mīkstina un vienlaikus mitrina ādu. Sastāvā esošais pantenols piedalās B vitamīna sintēzē, atjaunojot ādu un nedaudz to dziedējot.

 

Lietošana: Essex Plus krēms mitrina ādu, tamdēļ vēsā laikā tas jāuzklāj 30–40 minūtes pirms došanās ārā.

 

 

Kā tu rūpējies par savu ādu ziemā? 

01. Feb 2012, 13:20

es lietoju essex produkciju tiesam laba produkcija un loti labi palidz adas problemam un ari paslaik ziema lietoju ari berniem.