Kā Essex krēmus vērtē Latvijas slavenības?

Kā Essex krēmus vērtē Latvijas slavenības?

29. Feb 2012, 15:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arī aktrises Ilze Lieckalniņa un Esmeralda Ermale ir iecienījušas Essex produkciju. Kā ar šiem krēmiem mainījusies viņu āda? 

Foto no personīgā arhīva

Ilze Lieckalniņa

Valmieras teātra aktrise

Ar ESSEX iepazinos pavisam nejauši pagājušajā ziemā. Tā kā man jau no bērnības ir ļoti jutīga un alerģiska sejas āda, tad cenšos lietot krēmus, kuri rada labsajūtu. Esmu izmēģinājusi visādus līdzekļus, bet ziemā jo treknāks krēms, jo tas manai ādai labāks.

Aptiekāre man ieteica pamēģināt ESSEX ziedi. Ārā bija auksts un es biju ļoti apmierināta. Arī ESSEX hidrogēlu iegādajos pirms pāris mēnešiem, jo to man ieteica draudzene. Tas ir ļoti labs pēc dušas, ātri iesūcas ādā un nepaliek taukaina sajūta. Arī meitai to lietoju pēc vannošanās.

Tā kā ārā ir ziema un auksts, ESSEX krēmu lietoju visvairāk – tas manā ādā pazūd vienā mirklī. Manai sejai tas patīk, bet, lai tā labi justos, krēms jālieto bieži. Man ļoti patika manas meitas pirmā reakcija, kad pasmaržoja ESSEX krēmu: „Tas smaržo pēc guašas!”. Savukārt mana krustmeita, kura iet mākslas skolā, teica, ka šis krēms smaržo pēc baltā māla.

ESSEX ziede ir mans glābējs ziemā. Pēc ESSEX krēma to uzlieku uz sejas pirms došanās ārā. Tā kā ziede satur 100% taukus, tad aukstumā uz sejas nesasalst. No rītiem parasti nočammājos pa māju un skrienu laukā pēdējā brīdī un neatliek laiks laicīgi uzklāt krēmu.Tad nu ziede ir tieši tas, kas man vajadzīgs.Un ziede ir ideāls sabiedrotais uz kalna slēpojot! Vienīgais, kas var nepatikt ir tas, ka seja spīd un, ja uzklāj pārāk daudz, rodas maskas sajūta, bet lieko kārtu es nosusinu salvetē. Abas ar meitu Essex ziedi izmantojam aukstajā laikā arī, lai pasargātu lūpas.

Publicitātes foto

Esmeralda Ermale

Dailes teātra aktrise

Šī man bija pirmā saskare ar ESSEX kosmētiku, pirms tam par to nezināju. Parasti uzlieku krēmu vienreiz vakarā un no rīta, reizēm vēl pēc grima noņemšanas. Tā kā nedzīvojam īpaši ekstrēmos laika apstākļos, tad ar to arī ir bijis gana. Tomēr šoziem pie lielajiem mīnusiem nebija par ļaunu uzklāt ko barojošāku uz sejas pirms iziešanas no mājas. Te noderēja Essex.

Essex hidrogels man patīk tieši konsistences dēļ. Tas labi klājas, viegli iesūcas ādā un nepadara to taukainu, neveido arī tādu jūtamu aizsargplēvi kā daži citi ķermeņa krēmi. Āda jūtas mitrināta.  Ziemā parasti mēdzu lietot treknākus ķermeņa krēmus, bet šobrīd, bieži nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm, šis man ir ļoti pieņemams- viegls un neuzbāzīgs, tam nav smaržas, kas traucētu to savienot ar manām ikdienā lietotajām smaržām.

Essex Plus lietoju vakarā, tas labi mitrina un nomierina ādu, atkal bez smaržvielām. Man patīk tā sastāvā esošais pantenols, jo tas dziedē iekaisušu ādu, nomierina to. Rakstīts, ka krēms palīdz arī vieglu apdegumu gadījumos. Būtu interesanti to pārbaudīt vasarā pēc sauļošanās.

 Essex krēms ir daudz treknāks krēms ar ilgu iedarbību. Daudzas stundas pēc tā uzklāšanas seja jūtas aizsargāta, pabarota, bet nespīd. Man patīk kā tas sadzīvo ar ādu. Ļoti piemērots pašreizējiem laikapstākļiem. Ziemā treknos krēmus lietoju no rīta.

Essex ziedei arī nav ne vainas, tikai man tā likās par treknu. Attiecīgā brīdī arī tam varu iedomāties pielietojumu - kad ļoti sausas un sasprēgājušas rokas, lūpas vai ielaisti, nekopti papēži un elkoņi. Man patīk, ka ziede ir nesamākslota - tīrs vazelīns bez sagudrotām piedevām un smaržvielām.

Man prieks, ka varēju izmēģināt Essex ādas kopšanas līdzekļus. Bez ieteikumiem diez vai pati tos būtu pamanījusi un izvēlējusies. Kopumā tos vērtēju kā pietiekami vienkāršus un iedarbīgus, lai tie paliktu manā uzmanības lokā. Krēmu pievilcību veido arī to universālais pielietojums - visus var klāt gan uz ķermeņa, gan sejas. Man tas patīk, jo reizēm apšaubāms šķiet lielais specializēto kosmētikas līdzekļu klāsts katrai sejas un ķermeņa daļai. Noteicošais krēmu izvēlē ir ādas pašsajūta, tos lietojot. Manai ādai tie ir piemēroti, jo veldzē un atvieglo. Manuprāt, arī cena ir saprātīga un tas nav mazsvarīgi.

Sieviešu Kluba izvēle:

{fotoblog:3927}

Māmiņu Klubā šodien noslēdzas Essex produktu tests mūsu lasītāju vidū. Vēl atceraties, ka mēneša sākumā 10 lasītājas sāka testēt šos produktus? Kādu iespaidu krēmi atstās uz sejas ādu, par to uzzināsim jau tuvākajās dienās www.maminuklubs.lv