Jau ceturtdien Sieviešu Klubā viesosies ginekoloģe Dita Baumane Auza

Jau ceturtdien Sieviešu Klubā viesosies ginekoloģe Dita Baumane Auza

27. Jan 2012, 12:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau ceturtdien, īsi pirms prakstiskā psiholoģes Diānas Zandes semināra par to, kā mazināt negatīvās emocijas, pie mums Sieviešu Klubā viesosies arī ginekoloģe Dita Baumane Auza. Tev ir jautājumi, uz kuriem vēlētos noskaidrot atbildes, nāc uz semināru vai iesūti tos komentāru sadaļā!

 

 

Semināra pirmajā daļā uzstāsies ginekoloģe Dita Baumane Auza. Viņa stāstīs visu par un ap kontracepciju un tipiskākajām kļūdām, kuras sievietes pieļauj, izvēloties kontracepciju. Protams, Dita Baumane Auza atbildēs arī uz visiem tev interesējošiem jautājumiem, tā kā jau laikus izdomā, ko gribētu viņai pajautāt.

 

Ko tu gribētu noskaidrot par savu ginekoloģisko veselību? Varbūt tev ir kādi jautājumi par dzemdes kakla vēža vakcīnu? Kontracepcijas izvēli? Veselīgu dzimumdzīvi? Piena sēni? Vai citām diskomfortu izraisošām slimībām? Droši iesūti savus jautājumus jau šobrīd, bet vēl labāk - sagatavo tos uz lapiņas un ņem līdzi uz Sieviešu Klubu, lai visus sev interesējošos jautājumus vari noskaidrot vērtīgajā tikšanās reizē.

 

Lai pieteiktos semināram, spied šeit!

 

Uz tikšanos!


Tavs Sieviešu Klubs