Informācija mājsaimnieču komandām!

Informācija mājsaimnieču komandām!

22. Feb 2012, 15:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja esī tu esi nolēmusi Mājsaimnieču Olimpiādē pretendēt uz specbalvu - Sieviešu Kluba komandu balvu - DVD Esi skaista ikdienā - ieskaties! Atbildām uz biežām uzdotajiem jautājumiem!

Kādēļ pulcēties pa komandām?

Sapulcē vismaz piecas savas draudzenes, kopīgi piedalieties visās Sieviešu Kluba un t/c Spice Home Mājsaimnieču olimpiādes disciplīnās un varbūt tieši tu un visas tavas komandas čaklās mājsaimniecītes saņems pārsteiguma balvu– Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā”!


Lai kandidētu Mājsaimnieču olimpiādes titulam „Atraktīvāko draudzeņu kolektīvs” un iegūtu balvas, pirmkārt, tev pasākumā ir jāierodas kopā ar vismaz piecām draudzenēm (ieskaitot tevi pašu).  

Otrkārt, lai pārējie zinātu, ka esat vienas komandas biedres, jums jāievēro vienots Dress Code, piemēram, jābūt kādam vienotam aksesuāram, apģērba detaļai vai vienādai kurpju krāsai.

Treškārt, jums, protams, ir jāiesaistās visās Mājsaimnieču olimpiādes disciplīnās.

„Atraktīvāko draudzeņu kolektīvu” izvēlēsimies pēc pasākuma. 

Piesakies pati un piesaki savas draudzenes Mājsaimnieču olimpiādei 2012. šeit!

Atceries, ka šī ir tikai papildus iespēja kā tikt pie jaukām balviņām un jautri pavadīt laiku, jo neraugoties uz to, vai kopā ar tevi būs draudzenes vai nē, tev vienalga būs iespēja sacensties par olimpiādes galveno balvu – īpaši energoefektīvās veļas mašīnas Electrolux EWF127540W A+++. Balvu vari apskatīt šeit! 

Tomēr kopā ar draudzenēm dalība Mājsaimnieču olimpiādē visnotaļ būs jautrāka, tādēļ nekavējies un uzdāvini sev un savām meitenēm vienu kopīgu, piedzīvojumiem un sievišķīgiem pārbaudījumiem bagātu dienu!

Vai varu piedalīties kā komanda, ja tajā ir tikai trīs draudzenes?

Jā, var arī piedalīties komandu spēlē tad, ja jūsu komandā ir tikai trīs (vai pat divas) draudzenes! Galvenais - ievērojiet kādu radošu dreskodu. Kādu, kas piestāv Mūsdienu mājsaimniecei.

Kā Sieviešu Kluba redakcija noteiks uzvarētājkomandu?

Sākotnēji mūsu doma bija uz vietas izpētīt jūs visas, izvērtēt pa komandām un kādu apbalvot. Bet tuvojoties Mājsaimnieču Olimpiādei saprotam, ka Sieviešu Kluba komandas dāvanu - katrai savu DVD Esi skaista ikdienā - pasniegsim nākamajā nedēļā pēc pasākuma. Mēs gribam, lai šis konkurss ir maksimāli godīgs. Dalībnieču būs daudz un baidāmies, ko darīsim tad, ja ejot atrakcijas un pildot visus Mājsaimnieču Olimpiādes uzdevumus, kādu komandu nejauši palaidīsim garām? Tādēļ izvirzām papildu mazu uzdevumu (tev patiks un ceru, ka novērtēsiet - to darām, lai konkurss būtu maksimāli objektīvs). 

Tātad - ierodies Mājsaimnieču Olimpiādē kopā ar draudzenēm, ievērojot vienotu Dress Code. Piedalies visās atrakcijās, pretendē uz galveno balvu un stila balvām. Un pasākuma laikā ar draudzenēm uztaisāt kopīgu fotogrāfiju. 

Pēc Mājsaimnieču Olimpiādes - sūti uz Sieviešu Klubu savu blogu ar iespaidiem pēc pasākuma un pievieno fotogrāfiju, kurā izstāsti, kādēļ izvēlējāties tādu kopīgo apģērbu. Tai draudzeņu komandai, par kuru būs visvairāk sajūsmas kliedzienu komentāru sadaļā (protams, redakcija pievienos arī savas simpātijas) saņems dāvanu - Sieviešu Kluba DVD Esi skaista ikdienā!

Vai t/c Spice Home būs garderobe, kur pārģērbties?

Jā, t/c Spice Home otrajā stāvā, pretī Mājsaimnieču Olimpiādes skatuvei būs ģērbtuve, kurā atstāt savus mēteļus un pārģērbties. Nu, lai nav jābrauc ar parūkām, kupliem, plandošiem svārkiem cauri visai Rīgai sabiedriskajā transportā. Bet, protams, ja tas nesagādā tev problēmas, vari izmantot arī pirmo variantu. 

Kā es zināšu, kur doties? Kur notiks Mājsaimnieču Olimpiāde?

Jau iebraucot t/c Spice teritorijā meklē bultas, Mājsaimnieču Olimpiādes plakātus. Tajos būs norādes, kurā vietā pasākums notiek. Ieejot t/c Spice Home pirmajā stāvā tevi sagaidīs meitenes, kas tevi piereģistrēs un iedos dalības kārtas numurus. Pasākums notiks Spice Home otrajā stāvā. Vadies pēc bultām un baloniem!

Vai nebūšu vienīgā, kas uz pasākumu būs ieradusies dress code tērpā?

Pilnīgi noteikti tu nebūsi tāda vienīgā! Sieviešu Kluba redakcija teju katru dienu saņem vairākus epastus ar jautājumiem par ģērbšanos un apģērbu pielāgošanu pasākumam. Pasākuma vadītāja Santa Didžus ar meitu Emīliju arī ievēros dreskodu. Arī Sieviešu Kluba redakcija ir sagatavojusi savu komandu. Mūsu tērpi jau gatavi! Kādas mēs izskatīsimies? Sievišķīgas, pikantas, priecīgas, smaidīgas! Noteikti uzreiz mūs atpazīsi!

Ja tev vēl ir kādi jautājumi par Mājsaimnieču Olimpiādi, droši tos pievieno komentāru sadaļā vai arī raksti kintija.bulava@sieviesuklubs.lv

Mājsaimnieču Olimpiādes programmu izpēti šeit>>

Vēlies piedalīties Mājsaimnieču Olimpiādē? Spied šeit un piesakies!