Foto: Jestrā Mājsaimnieču olimpiāde

Foto: Jestrā Mājsaimnieču olimpiāde

28. Feb 2012, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gribi sajust īpašo, pagājušās sestdienas Mājsaimnieču olimpiādes gaisotni? Tad ieskaties un uzzini, kā rosīgajām mājsaimniecēm tajā gāja! 


Emīlijas tērps no veikala Seppala

Pagājušo sestdien t/c „Spice Home” 2.stāvā Mājsaimnieču olimpiādē pulcējās kopumā 113 aktīvāko mājsaimnieču, kā arī paprāvs atbalstītāju un interesentu pulks.

Koši tērpi, smalkas kurpītes, virtuves piederumi, priekšauti, lakati un lakatiņi, parūkas, matu ruļļi un daudz kas cits veidoja un papildināja 21.gadsimta mājsaimnieču tēlu. Skaistas, sievišķīgas un saimnieciskas, lūk, tādas ir mūsdienu mājsaimnieces!

Turpinājumā piedāvājam tev plašāku ieskatu Mājsaimnieču olimpiādes norisēs, lai arī tu sajustu to īpašo atmosfēru, kas pagājušajā sestdienā valdīja t/c „Spice Home”!

Kā atklājām pirmo Mājsaimnieču olimpiādi, skati fotoblogā!

{fotoblog:4082}

Kas mājsaimniecēm bija jādara un kā viņām veicās olimpiādes disciplīnās, uzzini fotoblogā!

{fotoblog:4083}

Kad pēc azartiskas sacensības un zīmodziņu „krāšanas” Mājsaimnieču olimpiādes dalībnieces visbeidzot varēja atvilkt elpu, svinīgā gaisotnē sākās mājsaimnieču apbalvošana. Kuras tika pie tituliem un balvām, skati fotoblogā!

 {fotoblog:4084}

Šobrīd top jau nākamais fotoblogs, kurā redzēsi, kā dalīnbiecēm veicās olimpiādes dažādās disciplīnās! To varēsi apskatīt jau pēc neilga laika!

Līva Zaksa, www.sieviesuklubs.lv

Foto: Kaspars Garda

Kādas ir tavas sajūtas pēc Mājsaimnieču olimpiādes? Vai tu šādu pasākumu vēlētos apmeklēt arī nākamgad? Kādas disciplīnas tu gribētu piedalīties nākamā gada Mājsaimnieču olimpiādē?