FOTO: Iemūžini skaistākās atmiņas fotogrāfijās!

FOTO: Iemūžini skaistākās atmiņas fotogrāfijās!

29. Feb 2012, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Fotogrāfija ir mirkļa iemūžinātājs, kas spēj atgādināt pozitīvos mirkļus arī pēc ilga, ilga laika. Māmiņu Klubs aicina ieskatīties salona „Art'e Studio” fotosesiju bildēs! Piedalies projektā "Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" un,iespējams, Tu saņemsi fotosesiju bez maksas!

„Manuprāt, laba fotogrāfija „runā” ar skatītāju, tā stāsta par cilvēku likteņiem, viņu jūtām un pārdzīvojumiem. Man vislabāk patīk strādāt salonā ar modeļiem, atraisīt viņus, parādīt viņu savstarpējo saskarsmi, veidot dzīvus portretus," uzskata Skaistumkopšanas salona- fotostudijas "Art'e Studio" fotomākslinieks Valters Poļakovs.

{fotoblog:4092}

Cik maksā fotosesija?

Fotosesijā ietilpst friziera, vizāžista  un fotogrāfa pakalpojumi. Aksesuāri tiek piedāvāti uz vietas, bet ja vēlaties ņemt savus  aksesuārus, tad stilists  palīdzēs izvēlēties pareizāko.

Tiek piedāvātas trīs veida sesijas:

“Mini” sesija – cena Ls  50

Cenā ietilpst meikaps, matu saveidošana, fotogrāfēšanās= pēc sesijas 14 dienām iegūsiet 5 mākslas fotogrāfijas 15*20 izmērs un failus ar šīm bildēm.  

“Vidējā” sesija – cena Ls 75

Cenā ietilpst meikaps, matu saveidošana, fotogrāfēšanās = pēc sesijas 14 dienām iegūsiet 10 mākslas fotogrāfijas 15*20 izmērs un failus ar šīm bildēm.

 “Lielā” sesija – cena Ls100

Cenā ietilpst meikaps, matu saveidošana, fotogrāfēšanās = pēc sesijas 14 dienām iegūsiet 15 mākslas fotogrāfijas 15*20 izmērs un failus ar šīm bildēm

Bilžu izgatavošanas termiņš ir divas nedēļas. 

Detalizētāku informāciju vari iegūt pa tālruni 67613117 ,  “Art’e Studio”, Rīga, Mārupes 5

www.artestudio.lv

PIEDALIES PROJEKTĀ "SPĒKS IR MĀMIŅU KLUBA ĢIMENĒS" UN LAIMĒ FOTOSESIJU VISAI ĢIMENEI!