ESSEX ādas kopšanas līdzekļi Mēness aptiekās par 30% lētāk

ESSEX ādas kopšanas līdzekļi Mēness aptiekās par 30% lētāk

20. Feb 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemas periodā lielu vērību pievēršam apģērbam, rūpējoties par to, lai ir silti, taču, ne mazāk svarīgi gada aukstākajos mēnešos pievērst pastiprinātu uzmanību savai ādai, kas pakļauta krasām temperatūras svārstībām – silts, sauss gaiss iekštelpās -  auksts, mitrs gaiss ārā –  kā rezultātā āda var kļūt sausa, apsārtusi, neveselīga. Lai pasargātu ādu no aukstuma ietekmes, svarīgi izvēlēties taukainākas konsistences ādas kopšanas līdzekļus, kas satur nelielu mitruma daudzumu, baro un aizsargā ādu salā un dzestrajā vējā.

 

ESSEX ādas kopšanas līdzekļu sērija, kuras sastāvā ir arī īpaši aukstajam laikam piemēroti krēmi, nesatur krāsvielas un smaržvielas, ir paredzēta lietošanai arī alerģiskiem cilvēkiem un pat bērniem zīdaiņa vecumā. ESSEX labvēlīgo ietekmi uz ādu jau vairāk kā 10 gadus novērtē dermatologi šo kosmētiku izmantojot gan sausas un jutīgas ādas ārstēšanā, gan atopiskā dermatīta un citu ādas saslimšanu terapijā. ESSEX ādas kopšanas līdzekļi ir aptieku produkcija un tieši februārī visās Mēness aptiekās Essex var iegādāties ar 30% atlaidi!

Essex ziede satur 100% taukvielu un pilnībā aizsargā ādu no sala un liela aukstuma – ziede nodrošina aizsardzību pret ādas apsaldējumiem. To var lietot gan pieaudzis cilvēks, gan bērns, to var smērēt uz vaidziņiem arī zīdainim. Essex ziede noderēs ne tikai vaigiem pret salu, bet arī sevišķi sausas, raupjas, plaisājošas un sasprēgājušas ādas kopšanai, piemēram, pēdām un elkoņiem. Essex ziede baro, nomierina un ietauko.

Vidējā cena* aptiekās (50 ml):   3,61-3,87 Ls

Essex krēms ir radīts  veselas ādas aizsardzībai, kā arī sausas un zvīņojošas ādas mīkstināšanai. Essex krēms satur 28% tauku, to droši var lietot aukstā laikā gan rokām, gan sejai. Ķermenim Essex krēms noderēs, ja ārējo faktoru iedarbības rezultātā (ciets ūdens, sauss gaiss utt.) āda ir kļuvusi sausa – Essex krēms to pabaros!

 

Vidējā cena* aptiekās (100ml):   3,53-3,87 Ls

 


Essex Plus krēms ir baro, nomierina un ilgstoši mitrina ādu. Tas piemērots lietošanai arī vēsā un vējainā laikā. Sastāvā esošais pantenols piedalās B vitamīna sintēzē, atjaunojot ādu un nedaudz to dziedējot. Essex Plus krēms ir sabiedrotais brīdī, kad jāapkopj vieglas pakāpes apdegumi un iekaisumi, piemēram, pēc solārija vai epilācijas,  arī vīrieša ādai pēc skūšanās. Krēms ir ieteicams gan alerģiskiem bērniem, gan cilvēkiem, kuri ir jutīgi pret smaržu.

Vidējā cena* aptiekās (100ml):   4,55-4,87 Ls

 

Essex hidrogēls ir mitrinošs losjons, kas viegli klājas un ātri uzsūcas ādā. Essex hidrogēls paredzēts gan veselas, gan alerģiskas ādas kopšanai, it īpaši pēc dažādām ūdens procedūrām – dušas, vannas, saunas vai solārija. Hidrogēlu var lietot gan bērni, gan pieaugušie. Tieši šis krēms ir īstais, ja ir paaugstināta ādas jutība, jeb nepieciešama visa ķermeņa mitrināšana.

 

Regulāra Essex hidrogēla lietošana palīdz mitrināt augšējo ādas aizsargslāni, īpaši, ja āda ir kairināta vai ļoti sausa, kā arī pasargā to no negatīvas apkārtējās vides ietekmes un novērš ādas izžūšanu. Essex hidrogēlu var lietot vienlaikus ar citiem dermatoloģiskajiem līdzekļiem.

 

Vidējā cena* aptiekās:

  • 50 ml: 1,91-1,98 Ls
  • 300 ml: 9,50-9,80 Ls

 

ESSEX ir laba izvēle gan veselas, gan sausas un alerģiskas ādas kopšanai! 

Vairāk informācija par ESSEX: www.essex.lv.

 

*Cena var nedaudz atšķirties dažādos aptieku tīklos. Cenas ir norādītas bez atlaides.