15.05 10:00-16:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
Labdien!
Šoreiz nolēmu paeksperimentēt ar rīsu pārslām. Oriģinālā recepte ir no žurnāla "Pie GALDA!".
BET es ņēmu visu "uz aci": 1 glāze rīsu pārslu; ~ 300 ml piena; pusglāze cukura, bet bija pārāk salds, var mazāk; 1 olas dzeltenums (lauku olas); puscitrona miziņa.
+ uzvārīju ne pārāk saldu ķīseli no brūkleņu ievārījuma + kartupeļu ciete.
Uzsildām pienu, pēc laiciņa pievienojam cukuru un citrona miziņu.
Pievienojam rīsu pārslas un visu laiku maisām.
Olas dzeltenumu sajauc ar 1-2 ēd. k. putras.
Iegūto masu iemaisa putrā un vēl maisot mazliet pavāra (kamēr masa kļūst biezāka).
Tāds nu man sanāca gala rezultāts! :) Salds rīsu pārslu mākonītis + ne pārāk salds ķīselis = garšīgs saldais.
Lai labi garšo! :) Maija