Ekskluzīvs konkurss: Vinnē jaunākās paaudzes vēnu operācijas!

Ekskluzīvs konkurss: Vinnē jaunākās paaudzes vēnu operācijas!

12. Mar 2012, 08:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sieviešu Klubs sadarbībā ar Veselības centru 4 ikvienai portāla lasītājai piedāvā iespēju piedalīties lielajā blogu konkursā un laimēt vēnu endoluminālās operācijas abām kājām BEZ MAKSAS!

Ciet no vēnu problēmām? Neatstāj tās bez ievērības! Piesakies konkursam pati vai piesaki savu mammu, tēti, māsu vai draudzeni. Divu nedēļu laikā gaidīsim vēnu stāstus un kopā ar Veselības centru 4 noskaidrosim, kuras vinnēs trīs bezmaksas jaunākās paaudzes vēnu operācijas jau šo pavasar!

Kas jādara, lai piedalītos lielajā konkursā un laimētu operāciju?

- Uzraksti savu kāju un vēnu problēmu stāstu Sieviešuklubs.lv. Cik sen jau esi pamanījusi, ka tev ir vēnu problēmas? Kā tās ietekmē tavu pašsajūtu un ikdienas ritmu? Kā radās šīs problēmas? Ko esi darījusi savu kāju labā? Kādēļ, tavuprāt, tieši tev pienāktos konkursa lielā dāvana – bezmaksas vēnu operācija Veselības centrs 4. Ar nelielu stāstu iepazīstini arī pati ar sevi.

-  Kad stāsts gatavs, pievieno savu kāju pašreizējo fotogrāfiju, kur redzamas vēnu problēmas un sūti savu blogu, spiežot šeit vai redakcijai uz epastu – kintija.bulava@sieviesuklubs.lv

Blogu konkursa noteikumi:

- Ikviens iesūtītais blogs tiks publicēts www.sieviesuklubs.lv;

- Konkursā piedalās visi blogi, kas publicēti www.sieviesuklubs.lv  un atbilst konkursa nolikumam, kopā ar kāju fotogrāfiju;

-  Piesakoties konkursā, tu apņemies uzvaras gadījumā atļaut vēnu operācijas filmēšanu un piekrīti publikācijām pēc operācijas (Sieviešu Klubs tev jautās – kā juties operāciju dienā? Kā aizritēja pati operācija? Kā jūties pēc dienas/nedēļas/mēneša?)

-  Publikācijas un video sižeti tiks izmantoti www.sieviesuklubs.lv  un Veselības centrs 4 vajadzībām;

-  Konkursā vari pieteikt ne tikai pati sevi, bet arī savu māsu, mammu, vīru, draudzeni… Ikvienu, kuram tu uzskati, ka būtu vajadzīga vēnu operācija.

-  Konkurss Sieviešu Klubā ilgst no 5. līdz 18. martam (ieskaitot).

-  Uzvarētājas (kopā būsiet trīs laimīgās!) izziņosim 26. martā.

Blogu konkursa uzvarētājas jau marta beigās posīsies uz vizītēm pie Veselības centrs 4 speciālistiem, lai veiktu vēnu operāciju. Ārsti, izvērtējot slimības diagnozi, pielāgos vispiemērotāko ārstēšanas metodi. Būs trīs dažādas uzvarētājas un trīs dažādas vēnu operācijas, kuru laikā izmantos jaunākās medicīnas tehnoloģijas.

Uzvarētājai operēs abas kājas! 

-       vēnu ārstēšana ar lāzera metodi

-       vēnu ārstēšana ar radiofrekvences metodi

-       vēnu ārstēšana ar tvaika metodi

Visas šī metodes ir mazinvazīvas (nav rētu), līdz minimumam tiek mazināti sāpju simptomi pēc operācijas un notiek ļoti strauja atveseļošanās, jo vēna netiek izņemta, bet injekciju veidā slēgta un pēc tam pārveidojas saistaudos. Vēnu endoluminālām operācijām nav svarīga ādas iesauļojuma pakāpe, jo tās izdara zem ādas.  

Vairāk par katru no vēnu ārstēšanas metodēm lasi jau tuvākajā laikā – www.sieviesuklubs.lv 

Nepalaid garām pavasara Sieviešu Kluba visvērtīgāko konkursu! Piedalies un iespējams tieši tu sagaidīsi vasaru ar skaistām un veselām kājām. Lai pievienotu savu stāstu, spied šeit>>

Vairāk informācijas www.edk.lv

Veselības centrs 4

 

Kintija Bulava,www.sieviesuklubs.lv