Ķermeņa masāža
29.04 15:30-16:30
Brīvo vietu skaits: 1
Mums būs nepieciešams:
1 neliels cukini
1/4 glāze griķu pārslas
50g biezpiens
siers pārkaisīšanai
garšvielas
1/2 glāzē ūdens pievienojam griķu pārslas,uzvāram putru.
Cukinī pārgriežam horizontāli uz pusēm,izņemam viduci.
Cukinī mīkstumu sagriežam mazos gabaliņos,pievienojam biezpienu,garšvielas un griķu pārslu putru.Izmaisam.
Cukinī laiviņas pārkaisam ar garšvielām un liekam pildījumu.
Cukinī laiviņas liekam cepamtraukā,kur nedaudz ieliets ūdens.Cepamtrauku pārsedzam ar foliju un cepam 20 minūtes ap 200 grādiem.
Pēc tam noņemam foliju,pārkaisam ar rīvētu sieru un cepam vēl ap 3 minūtēm.
Viegli, gardi, sulīgi!