15.05 10:00-16:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
Sastāvdaļas:
1 glāze auzu pārslas
1 glāze skābais krējums
1 neliela ola
1 glāze rīvēti burkāni
4 ķiplokdaiviņas
garšvielas,zaļumi pēc vēlēšanās
Rīvmaize vai milti apviļāšanai,bet var arī bez
Pagatavošana:
Auzu pārslas sajaucam ar krejumu un atstājam.
Burkānus nomizojam,sarīvejam uz smalkās rīves.
Ķiplokus izspiežam caur spiedi.
Auzu pārslām pievienojam burkanus,ķiplokus,garšvielas un ja vēlamies arī zaļumus-dilles,pētersīļus un olu.
Izmaisam,izmīcam,veidojam mazas kotletītes.
Katru kotletīti apviļājam miltos,man bija kukurūzas milti.
Cepam nelielā eļļas daudzumā uz mazas uguns.
Neparasti,vienkārši un garšīgi.
Tā kā man garšo burkāni,tad tie garšo visādos veidos.Arī auzu pārslas ir tik ļoti iegaršojušās,ka gribas pievienot it visur.