Blogu konkursa 1. kārta: mani sapņu zābaciņi

Blogu konkursa 1. kārta: mani sapņu zābaciņi

14. Mar 2012, 10:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pasapņojam, kādas kurpes/zābaciņus tu šajā pavasarī vēlētos iegādāties? Varbūt esi jau ideālo kurpju pāri atradusi? Pastāsti, kāds tas ir! Uz kurieni ar saviem sapņu zābaciņiem dotos? Pēc kādiem principiem tos iegādājies? Ja izpildīsi abas konkursa kārtas, iespējams tieši tev dāvināsim ESTE dāvanu karti apavu iegādei.

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

1. Pasapņo par saviem pavasara sapņu apaviem. Kādus tos gribētu? Kādā krāsā? Dizainā? Vai pietiktu ar vienu apavu pāri vai ideālajam pavasarim vajadzīgi vairāki apavi? Zābaki? Puszābaki? Gumijnieki? Skrienamās kurpītes bez papēžiem. Stilīgas platformenes Vecrīgas ielām? Glancētas augstpapēdenes šikam izgājienam uz randiņu?

2. Kad ideālie apavi vizualizēti, uzliec savu sapni uz papīra. Uzraksti blogu! Turklāt padalies arī ar mums savos iepirkšanās knifiņos. Ko tu dari, lai apavu meklējums ātri vien vainagotos ar pirkumu, nevis nedēļām ilgi vajadzētu skriet pa veikaliem un meklēt, meklēt, meklēt… Gan jau gadu gaitā tev ir izstrādājusies sava tehnika, vai ne?

3. Lai pretendētu uz galveno konkursa balvu – ESTE dāvanu karti apavu iegādei.– tev jāizpilda abi konkursa kārtas uzdevumi. Otro izziņosim pēc nedēļas – 21. martā. Tātad – ar pirmo konkursa kārtas uzdevumu tev jātiek galā līdz nākamajai trešdienai!

Lai iesūtītu savu blogu, spied šeit>>

Blogu konkurss portālā www.sieviesuklubs.lv ilgst līdz 28. martam. Ar pirmās kārtas uzdevumu tev jātiek galā līdz 21. martam, bet otrās kārtas - līdz 28. martam. Uzvarētāju, kurai dāvināsim ESTE dāvanu karti apavu iegādei paziņosim līdz marta beigām. 

Pavasara apavu pirkumiem Sieviešu Klubs iedvesmojas ESTE veikalos. Mūsu atradumus skaties šajā fotoblogā!

{fotoblog:4194}

 

ESTE - Apavi ar gaumi!

"ESTE" veikalus meklē tirdzniecības centros: MOLS, Krasta iela 46;

Galerija Centrs Audēju iela 16;DOMINA Shopping, Ieriķu iela 3.

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

Foto: www.polyvore.com un www.lieliski.lv