Atvērta jauna mājas lapa: www.hormonalaspirale.lv

Atvērta jauna mājas lapa: www.hormonalaspirale.lv

04. Apr 2012, 10:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai mums sievietēm būtu vieglāk atrast visas atbildes par un ap hormonālo spirāli, ir radīta mājaslapa www.hormonalaspirale.lv. Tajā vienkopus atradīsi atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par šo produktu. Ieskaties!

 

doctor


Ko par hormonālo spirāli saka ginekoloģe Ineta Vasaraudze?


Sieviete 21. gadsimtā – tā ir dažādu sarežģītu sajūtu un izpratņu gamma. Viņa ir sabiedriski aktīva, labi izglītota, sportiska un seksuāla. Tas prasa daudz laika un uzmanības, neplānotai grūtniecībai te nav vietas, bet tik ļoti gribas visu paspēt un izbaudīt. Mūsdienu farmācijas zinātne dod šo iespēju – izbaudīt savu seksualitāti un neraizēties par kontracepciju.


Hormonālā spirāle ir izcils mūsdienu risinājums kontracepcijai, jo tā ir droša un neprasa ikdienas atcerēšanos. Tā būs lieliska izvēle gan aktīvai biznesa sievietei, kas pagaidām neplāno grūtniecību, gan jaunajai māmiņai, kura visu uzmanību velta bērniņam. Esmu pilnīgi pārliecināta, ka hormonālā spirāle nav kontracepcija – tas ir dzīvesveids.

 

Kas ir hormonālā spirāle? Kādas ir tās priekšrocības? Vai tā spēj pasargāt pret AIDS? Kas notiek, ja lietojot hormonālo spirāli, vēlies tikt pie bērniņa? Atbildes meklē www.hormonalaspirale.lv

 

 

Kāds ir tavs pirmais priekšstats par jauno mājaslapu?