Apņemšanās, lai piepildītu savus sapņus 2011.gadā

Apņemšanās, lai piepildītu savus sapņus 2011.gadā

29. Oct 2011, 19:57 saulux10 saulux10

Šajā gadā man ir daudz apņemšanās, lai piepildītu savus sapņus un padarītu dzīvi pilnvērtīgāku kā līdz šim!! Padalīšos arī ar jums savā vēlmju sarakstā, jo, iespējams, mani sapņi un vēlmes piepildīsies 2011. gada gaisotnē ;)


Es vēlos izveidot sev jaunu imidžu, kaut ko savādāku kā līdz šim, savādāku apģērbu un matu griezumu-iespējams pat krāsu ;)

 

Es vēlos sev vēl stiprāku raksturu kā līdz šim, lai neviens nespētu to lauzt!

 

Lai manā ģimenē būtu daudz daudz mīlestības,prieka, naudiņa kas nekad netrūktu un vislielākā veselība, kas mūs apskauj kā liels burbulis, kas nekad nepārplīst!

 

Es vēlos saglabāt savu līdzšinējo mīļumu, kas no manis izstaro man to nemanot, kuriem palieku kā jauks saules stariņš, kas iepriecina katrā drūmā dienā, tāpat arī labs, mīļš un uzticams draugs!

 

Es vēlos, lai manā darbā ir jauks un saskanīgs kolkektīvs, lai ik uz soļa staigā laimes māte un apber citus ar pozitīvisma devu, lai būtu labāka darba alga :)

 

Es vēlos, lai ikdienā man nāk jauni pozitīvi pārsteigumi, kas uzlādē garastāvokli uz 100 %!

 

Lai man veicas visi iecerētie darbiņi un izdodas īstenosb savus sapņus!

 

Es vēlos, lai mana meitiņa augtu liela, stipra,paklausīga, gudra, ar mīlestības pilnu raksturu, veselīga un visnotaļ laimīga meitenīte:)

 

 

Es vēlos iziet floristikas kursus un priecēt daudzus ar saviem darbiņiem ;)

 

Es vēlos lieliski pavadīt laiku katrā gadalaikā ar savu ģimeni, bet visvairāk mūsu skaisto, silto, saulaino vasaru ;)

 

Es vēlos noorganizēt kādu labdarības pasakumu bērniem!

 

Ceru, kad manas vēlmes piepildīsies un tur aukšā kāds arī dzirdēja manu vēlmju sarakstu, un visa pasaule sadosies rokās lai piepildītu mūsu sapņus!!! :)