Aļona: Tagad man ir vismīļākais krēms!

Aļona: Tagad man ir vismīļākais krēms!

26. Feb 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pateicoties Māmiņu Klubam man bija iespēja iepazīties ar Essex dabīgo kosmētiku.

Šie dabīgie krēmi iegādājami tikai aptiekā, tiem nav nekādu aromātvielu un krāsvielu, tos var izmantot pat jaundzimušie un cilvēki, kam ir jūtīga āda kā arī alerģiskas izpausmes.

Prezentācijā bija 10 meitenes, kam bija ādas problēmas, kas raksturīgas dermatītam, kā arī svarīgākais - bija arī ārsts dermatologs, kurš apskatīja mūs visas un ieteica, kurai kādu krēmu vislabāk izmantot, kā arī visām tika dāvināts 4 veidu krēmu komplekts, kurā ietilpa:

Hidrogēls Essex

Essex plus

Essex ziede 

Essex krēms

 

Es baroju bērniņu ar krūti, un tad nu visus vitamīnus paņem mazulīte, tāpēc man ir ļoti sausa āda.

Ārsts, apskatījis manu ādu, ieteica man no rīta un vakarā smērēt Essex Plus. Tas ir ļoti maigs, mīkstinošs ar zemu tauku saturu un tā sastāvā ir pantenols.

Pēc mazgāšanās uzziedu plānu kārtiņu un esmu ļoti apmierināta, jo šo 2 nedēļu laikā redzu jūtamas atšķirības, tagad es zinu, ka tieši šo es noteikti lietošu arī turpmāk.

Hidrogēls ir kā maigs losjons, to es lietoju pēc solārija, tas nomierināja manu ādu. Viegli klājās, jo tas bija šķidrākais no visiem Essex produktiem.

Essex ziede, kura sastāv no taukiem iedarbojas kā ādas aizsargslānis, ļoti taukaina un labi noder aukstā un vējainā laikā. Pēc pirmās lietošanas pazuda visi ādas apsārtumi, kas bija radušies no aukstuma. 

Essex krēms mīkstināja, un arī tajā ir tauki - 28%. Līdzīgi kā Essex ziede, arī šis aizsargā no aukstuma, labi der arī alerģiskiem cilvēkiem, mazina ādas lobīšanos.

Essex Plus krēms  - tagad mans mīļākais krēms! Šķidrs, nav taukains, nomierinošs. To var lietot pat vīrs, jo tas labi der ādas kopšanai pēc skūšanās.