14.10. STV Vai viegli būt pusaudzim? Cik viegli būt pusaudža vecākam?

14. Oct 2023, 10:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai viegli būt pusaudzim? Un vai viegli būt pusaudža vecākam? Šo sestdien Māmiņu Kluba TV raidījuma lielā tēma - attiecības ar mūsu nu jau pieaugošajiem bērniem! 

Kā nodibināt patiesi emocionāli tuvu saikni ar savu pusaudzi? Ko viņš domā, jūt? Kāpēc ienāk prātā iejusties pretējā dzimuma ādā? Lielajā sarunā pie Ditas viesojās aktrise un pusaudžu mamma Santa Didžus un psihoterapeite Diāna Zande. Raidījumā tikāmies arī ar pusaudžu psihoterapeitu, lai runātu par to, kāpēc pusaudži kļūst rupji un kas ir seksualitātes sublimācija. Par šo jautājumu dalīsies pusaudžu psihoterapeits Nils Sakss Konstantinovs. Šodien raidījumā dzirdēji arī Marijas stāstu par to, kā ir būt cita dzimuma ādā.

Kad mazulis sasniedzis jau gada vecumu, ir laiks maltītes ieturēt kopīgi pie lielā ģimenes galda. Kādām jābūt bērniņa maltītēm, šodienas raidījumā skaidrojām pie uztura speciālista.

Kā zināt, vai mazuļa runa attīstās pareizi? Kādas ir vecāku biežākās kļūdas, kas kavē mazulīša runu? Šodienas raidījumā tikāmies ar mikrologopēdu.

Kādiem jābūt ikdienas sejas kopšanas soļiem, lai pusaudzis sekmīgi cīnītos ar pūtīšu problēmu?

Kā atrast savam pusaudzim piemērotāko gultu? Dodamies uz veikalu, lai uzzinātu galvenos parametrus, kam pievērst uzmanību pirkuma laikā.

No rīta pamosties un uzreiz doties savās dienas gaitās, nepavadot vairākas minūtes pie spoguļa, lai uzklātu perfektu grimu? Jā, ar mūsdienu iespējām tā var būt realitāte.

TV