08.11. STV: Proktologa apmeklējums, profitroļu recepte

08. Nov 2020, 09:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdienu rīti ir mums vismīļākie, jo tad varam satikt jūs. Kopā nesteidzīgi malkot rīta kafiju, sarunāties, izglītoties un būt kopā. Šī svētdiena nebija izņēmums un mums bija liels prieks, par spīti visam un visiem, atkal satikties ar jums!

Tieši tāpēc piedāvājam iespēju tev ērtā laikā noskatīties visu 8.novembra Māmiņu Kluba raidījumu, vai arī atsevišķus tā sižetus.

Lielajā intervijā tikāmies ar dzīvesstila dāmu Unu Ulmi, lai runātu par dzīvi, iespējām un sievietes pašapziņu, neaizmirstot pieskarties arī mammu būšanai, neskatoties uz to, ka Unas dēls jau ir liels.

Superbēbītes Odetas māmiņa zina, ka sevis pašas veselība ir viena no svarīgākajām atslēgām, lai justos laimīga un tādi būtu arī bērni. Tāpēc šajā svētdienā Kristīne devās pie proktologa, kurš sniedza skaidrojumu, kāpēc jaunajām māmiņām pēc dzemdībām vajadzētu apmeklēt šo speciālistu.

Kopā ar TV raidījuma vadītāju Rūtu izmēģinājām Māmiņu Kluba Vecāku skolas jaunumu - Gua Sha masāžu sejai. Kā atzīst pati Rūta, nekad iepriekš viņa atsevišķi nav apmeklējusi sejas masāžas procedūru, tāpēc šis bja pavisam īpašs notikums un īpašas sajūtas.

Vīrusi ir visapkārt, tāpēc par veselību jādomā jau laikus. Raidījumā konsultējāmies ar ģimenes ārsti, kura pastāstīja, kāpēc ir tik svarīgi mitrināt deguna gļotādu.

Svētdienām piestāv neliela panašķošanās, tāpēc kopā ar Rimi Bērniem garšu zinātāju Normundu Baranovski kopīgi pagatavojām svētku profitroļus. Skan sarežģīti? Pagatavošana gan tāda nav! Tāpēc noskaties recepti un izmēģini arī savās mājās.

Kolikas ir tēma, kuru izdzirdot saraujas visi vecāki, jo neviens nevēlas ar tām saskarties. Tiesa, kamēr daļai bērniņu tās iet secen, ir citi mazuļi, kuriem kolikas rada milzu diskomfortu. Tāpēc raidījumā speciālistam jautājām, kā to gadījumā palīdzēt.

TV