02.12. STV: Teipošana, smagā diagnoze - vēzis, kavēta valodas attīstība

02.12. STV: Teipošana, smagā diagnoze - vēzis, kavēta valodas attīstība

02. Dec 2018, 11:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klāt Pirmā Advente, tāpēc sāksim skaitīt dienas līdz Ziemassvētkiem kopā. Bet pa vidu svētku gatavošanās darbiem atceries, ka ik svētdienu mēs Tevi gaidām pie TV ekrāniem, lai tiktos Māmiņu Kluba jaunākajā raidījumā. Arī šis rīts nebija izņēmums, taču, ja starp daudzajiem darbiem kādu no sižetiem neizdevās noskatīties, lūk, atskats uz 2.decembra raidījuma tēmām!


Katrs mazulis sāk runāt savā vecumā, bet kad celt trauksmi? Raidījumā noskaidrojām, kas var liecināt par kavētu valodas attīstību un kā šajos gadījumos rīkoties.

2. decembris Clementoni - Kavēta runas attīstība from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Vēzis. Šis vārds nes sev līdzi milzu smagumu un neskaitāmas cilvēku dzīves, nešķirojot ne pēc vecuma, ne dzimuma vai naudas maka biezuma. Tāpēc raidījumā atklātā sarunā sievietes stāstīja par cīņu ar šo slimību un to, kāpēc ir vērts doties pie ārsta arī tad, ja mums ir laba pašsajūta.

2. decembris Diagnoze - Vēzis from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Zivis savā ēdienkartē iekļaujam retāk, nekā to vajadzētu darīt, tāpēc kopā ar kulinārijas bloga lepetitpot.lv autori Ingu Kalniņu pagatavojām krāsnī ceptu lasi ar diļļu mērci. Varbūt vērts pagatavot mājās to jau šovakar?

2. decembris SKY garšu ceļvedis - Krāsnī cepts lasis ar fenheli from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Izrādās, mūsdienās aptaukošanās skar ne tikai cilvēkus, bet arī mājdzīvniekus, tāpēc devāmies ciemos pie veterinārārsta, lai uzzinātu, kā zināt, kad dzīvnieks kļuvis pārāk apaļīgs, un kādai jābūt pirmajai rīcībai.

2. decembris Mans mājdzīvnieks - Royal Canin from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Vai esi dzirdējusi par teipiem? Tie ir populāri ne tikai sportistu vidū, bet arī aizvien lielāku cieņu iekaro starp topošajām un jaunajām mammām, jo spēj palīdzēt reizēs, kad medikamentu lietošana nav ieteicama. Šodiens raidījumā uzzinājām, kādos gadījumos tie var palīdzēt.

2. decembris Laimīgā mazuļa dienasgrāmata - Teipošana from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Lielajā intervijā tikāmies ar psiholoģi Vitu Kalniņu, lai parunātu par vecāku attiecībām ar mazuli, un to, kā mainās pāra attiecības pēc bērna piedzimšanas. Visu interviju skaties Shortcut!

Visu raidījumu skaties

TV