Tri bio gaidīs Tevi Māmiņu kongresa stendā!

Tri bio gaidīs Tevi Māmiņu kongresa stendā!

08. Nov 2018, 15:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rudens un ziemas periodā, kad daudz vairāk laika pavadām iekštelpās un kļūstam uzņēmīgāki pret dažādām vīrusu saslimšanām, pastiprinātu uzmanību pievēršam tīrīšanas līdzekļiem, kurus izmantojam sava mājokļa uzkopšanā un kādu efektu tie atstāj uz mūsu veselību. Ir tik daudz faktoru, kuri ikdienā ietekmē mūsu pašsajūtu, diemžēl, ļoti daudzus no tiem mēs nevaram ietekmēt, bet mūsu pārliecība ir nemainīga – mazas lietas ved pie lielām lietām! Esam novērojuši, ka pēdējos gados ir strauji pieaudzis to cilvēku skaits, kuri priekšroku dod tieši eko tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļiem.

Daudzos gadījumos šādu izvēli cilvēks ir pieņēmis veselības problēmu dēļ, bet lielākoties tā ir instinktīva vēlme dzīvot veselīgāk un dot savu artavu vides piesārņojuma samazināšanā, kā arī personīgā pieredze, ka eko tiešām tīra un reizēm pat labāk kā plaši pazīstamie agresīvie ķimiskie tīrīšanas līdzekļi.

TRI-BIO tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi ir labi pazīstami jau daudziem Māmiņu Kluba sekotājiem, mēs esam par drošu un veselīgu vidi, nodrošinot ģimenēm tik tiešām ekoloģiskus un efektīvus tīrīšanas līdzekļus un vēl - mūsu preču sortimentā ir patiesi viss, kas katrai ģimenei vajadzīgs!

Visi TRI-BIO tīrīšanas līdzekļi nesatur krāsvielas un smaržvielas, un ir ieteicami bērniem un cilvēkiem ar jūtīgu ādu vai noslieci uz astmu vai alerģijām. Produkti nesatur fosfātus, hloru, abrazīvus  un citas toksiskas vielas, viegli sadalās dabā, īpaši ieteicami mājās ar autonomo kanalizācijas sistēmu. Turklāt visiem produktiem ir piešķirts EKO sertifikāts un tos īpaši iesaka Latvijas Astmas un Alerģijas biedrība.

Daudzi no Jums mūs jau ir sastapuši Māmiņu Kluba Vasaras Festivālos un pagājušogad – pirmajā Māmiņu kluba Kongresā. Šogad Māmiņu kluba Kongress būs īpašs, jo tas norisināsies gandrīz vienlaicīgi ar Latvijas Valsts 100gades  svinībām! Un mēs būsim tur! Kā jau iepriekš – smaidīgie Tri-Bio konsultanti Jūs sagaidīs lai atbildētu uz Jūsu jautājumiem, lai dotu vērtīgus padomas par TRI-BIO tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļiem vai, lai vienkārši Jums uzsmaidītu un pārsteigtu. Un, kā jau iepriekš, Kongresa laikā TRI-BIO produkcijai būs īpaši patīkamas cenas! Uz tikšanos Māmiņu kluba 100gades Kongresā!

Neaizmirstiet sekot līdzi informācijai tepat www.maminuklubs.lv un TRI-BIO facebook lapā https://www.facebook.com/TRIBIO.Latvija/ Pavisam drīz sniegsim iespēju piedalīties konkursiņā, apbalvojot laimīgās mammas kongresa laikā!

Uz tikšanos jau 24.novembrī plkst.12:00 Semarah Hotels Lielupe SPA&Conferences viesnīcā!