"RASĒNS" lielisks palīgs ikdienas skrējienā!

"RASĒNS" lielisks palīgs ikdienas skrējienā!

11. Jan 2019, 09:08 tumbalumba tumbalumba

Jogurts "Rasēns"!

Laikam jāsāk ar to, ka neesmu tipiska mamma, kas vienmēr lasa/peta produktu sastāvdaļas, jo mani bērni ēd ļoti izvēlīgi un ne visu. Ņemot to vērā, es pērku to, ko viņi ēd un neiedziļinos sastāvā (FUI man)!  Bērniem garšo jogurts, un TIKAI zemeņu! No veikala lielākoties vienmēr izejam ar "Rasēns" piena dzērienu, tāpēc ļoti nopriecājos, kad man radās iespēja izmēģināt ar bērniem jaunumu "Rasēns" jogurtu ar šokolādes konfektēm cukura glazūrā.

Ikdienā dodoties uz b/d un skolu, vienmēr no rītiem bērniem dodu mājās kko ieēst pirms garās dienas. Lielākoties tas ir biezpiena sieriņš, vafeles vai jogurts.

Protams, ka pirmais, kas bērniem iepatikās bija krāsainās končas, jo līdz šim šadus jogurtus neesmu pirkusi. Lieliski bija tas, ka bija DIVI zemeņu jogurti, jo abiem tie garšo ļoti ļoti! Neesmu droša kā pareizi ir jāēd šie jogurti, vai tās končas jāiemaisa jogurta vai jāuzkož pie.....Ļāvu brīvu vaļu abiem bērniem izpausties. Kā Jūs domājat, kā viņi darījās?!

Kad ieteicu pamēģinat ielikt mute konču un pa virsu karoti jogurta....mmmmm....tas arī viņiem tīri labi gāja pie sirds un abi paprasīja otrus jogurtus. Tad nu brokastis mājās bija labi paēstas un arī saldums tika jau no paša rīta.

Novērtēju, ka pats jogurts nav diez ko salds, līdz ar to, kopā ar konfektēm ir ideāla garsas buķete (MAN), patīk kā konfektes iepakotas, jo ja negribās konfektes, bet tikai jogurtu, tad konfektes var nolikt maliņā un viņas neizbirs.

Tagad no veikala izejam ārā ne tikai ar "Rasēns" piena dzērienu, bet arī "Rasēns" jogurtu ar konfektēm.

Tagad ir vēl viens ātro brokastu variants darba dienu rītos pirms lielā dienas skrējiena!

Anettte_G Anettte_G 16. Jan 2019, 15:44

Es ļoti reti savu 2gadnieku iepriecinu ar Rasēna saldo pienu. Gribētu uzsvērt RETI. Katra paša izvēle, protams, bet veikalos produktu klāsts jogurtiem ir pietiekoši plašs, lai izvēlētos labākus produktus- lacto ar zemenēm, vislabāk bezpiedevu un pašiem pielikt klāt blenderētas zemenes. Pamēģiniet😀