KONKURSS: Laimē ielūgumus uz izrādi "Klauns un kaķi"!

KONKURSS: Laimē ielūgumus uz izrādi "Klauns un kaķi"!

19. Sep 2018, 19:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai jūsu ģimene mīl kaķus? Vai jūsu ģimenē ir kaķis? Ja atbilde ir “JĀ”, tad jums noteikti patiks pasaulē slavenā Kuklačeva kaķu teātra jaunā izrāde “Klauns un kaķi”, kas 11. – 14.oktobrī ciemosies Valmierā, Ventspilī un Rīgā.

Piedalies konkursā un laimē 2 ielūgumus uz izrādi š.g. 14.oktobrī Rīgas Kongresu namā!

Lai piedalītos konkursā, komentāros Facebook pievieno sava kaķa foto un norādi mīluļa vārdu.

Aicini savus draugus un radus balsot par Tavu kaķi, jo fotogrāfijas, kura būs saņēmusi visvairāk “Like” īpašnieks iegūs 2 ielūgumus uz izrādi.

Uzvarētāju paziņosim jau otrdien, 25.septembrī.

PIEVIENO SAVA KAĶA FOTO ŠEIT --->>>

Visā pasaulē slavenais Kuklačeva kaķu teātris rādīs jums savu jauno izrādi „KLAUNS UN KAĶI”. Izrādē piedalās četrdesmit pūkaini mākslinieki! Starp viņiem arī slavenais kaķis Boriss, kā arī Kartupelis, Redīss, Begemots, Banāns, Cīsiņš, Astīte un daudzi citi. Pasaulē vienīgajā kaķu teātrī darbojas cirka mākslinieku dinastija: tā dibinātājs Jurijs Kuklačevs un šī brīža galvenais mākslinieks un teātra radošais vadītājs – viņa dēls Dmitrijs Kuklačevs.

Unikālā teātra viesizrādes jau notikušas visā pasaulē. Lielu popularitāti teātris ieguvis Japānā, ASV, Kanādā, Somijā un Ķīnā, kur viesojies pat vairakkārt, bet viesizrāžu laikā Parīzē teātris saņēma zelta kausu un titulu „visoriģinālākais teātris pasaulē”.

Izrāde „KLAUNS UN KAĶI” veltīta pasaules klaunādes zvaigznēm: klaunam ar skatuves pseidonīmu Groks, Leonīdam Jengibarovam un Čārlijam Čaplinam. Nopelniem bagātais Krievijas mākslinieks ir īstenojis savu sen loloto sapni un radījis izrādi, kas veltīta viņa jaunības elkiem. Izrāde „KLAUNS UN KAĶI” tas ir skats uz slaveniem vārdiem caur mūsdienu un, protams, caur Kaķu teātra prizmu. Iemiesojoties tēlā un izpildot slaveno klaunu reprīzes, Dmitrijs Kuklačovs sarežģī numurus, papildinot tos ar kaķu trikiem. Ļoti prasmīgi iejūtoties Čaplina tēlā, Dmitrijs liek skatītājiem noticēt, ka uz skatuves ir tieši šis slavenais klauns. Kuklačovs-Čaplins viegli balansē ar kārti, kuras augšgalā nesatricināmi sēž kaķis. Izpildot mūzikas ekscentriķa Groka reprīzi, mākslinieks muzicē ar zāģi, liekot šim nemuzikālajam instrumentam izdvest satriecoši skaistas skaņas. Leonīda Jengibarova tēlā Dmitrijs izpilda ļoti sarežģītu reprīzi: viņš secīgi iekaro vienu, trīs un pat piecus cilindrus! Sarežģītos numurus Dmitrijs Kuklačos izpilda viegli, pateicoties savai augstajai profesionāļa meistarībai, bet kaķi un divi apburoši pūdeļi rada apbrīnojamu skatuves valdzinājumu! Viss ir spilgti, skaisti un jautri! Kaķi dara brīnumus!


11.oktobris, 18.00, Valmiera, Kultūras centrs
13.oktobris, 17.00, Ventspils, „Jūras vārti”
14.oktobris, 12.00, 15.00, Rīga, Kongresu nams


Bērni līdz 5 gadu vecumam var apmeklēt pasākumu bez maksas, neaizņemot atsevišķu sēdvietu.


Pasākuma ilgums: aptuveni 1 stunda un 30 minūtes ar starpbrīdi.
Biļetes Biļešu Serviss kasēs, uzziņas pa tālr. 66100335, kā arī www.bilesuserviss.lv
Valmiera, Kultūras centrs kasēs tālr. 64207207, kā arī www.bilesuparadize.lv