Idejas bērna ballītei, kad ballēties nedrīkst?

Idejas bērna ballītei, kad ballēties nedrīkst?

05. Nov 2020, 11:46 FejuFeja FejuFeja

Laiks rit vēja spārniem un šķiet, ka jau veselu mūžību neesmu stāstījusi par to, kā aug un attīstās mazā Fejiņa. Tiesa, lai arī mazā princesīte vairs nav bēbītis, aizvien teju katra diena nes jaunus vārdus, jaunas emocijas, prasmes un spējas. Un kā nu ne, ja pavisam drīz Fejiņai jau 4 gadu dzimšanas diena, kuru dāmiņa gaida ar ļoti lielu nepacietību.

Fejiņa ir izsapņojusi, ka dzimšanas dienā viņai būs ballīte bērnu rotaļu istabā, kurā ir bumbu baseins, ir rotaļlietas. Viņa stāsta, kā aicinās grupiņas meitenes, kā kopīgi rotaļāsies. Ja godīgi, viņa pat ne tik ļoti gaida dāvanas, kā pašu ballīti un izdauzīšanos ar draugiem.

Dzirdot, kā Fejiņa cer un gaida savu dzimšanas dienu, mana mammas sirds vai plīst, jo mēs visi labi zinām, ka ballītes tagad nedrīkst notikt, arī rotaļu istabas ir slēgtas, pulcēšanās ir ierobežota un, kas zina, kādus vēl jaunumus nesīs valdības piektdien lemtais. Katrā gadījumā, tādas ballītes, uz kādu cer Fejiņa, nebūs.

Nebūs ne dārziņa draugu, nebūs arī kuplā radu pulciņa un, visticamāk, pat omīšu nē, jo tagad katrs solis pa labi vai pa kreisi ir kā laipošana starp bumbām, jo nezini, kad kāda no tām sprāgs un saņemsi pozitīvus analīžu rezultātus.

Tāpēc tagad kopā ar vīru liekam kopā galvas, lai izdomātu, kā Fejiņai sagādātu ballēšanās prieku viņas dzimšanas dienā mūsu ierobežotajā dzīvokļa platībā. Ja vēl būtu maijs, nebūtu problēmu ar kādu foršu ģimenes pikniku kādas pils pagalmā, iztēlojoties, ka esam prinči un princeses, taču tagad, kad vējš kļūst aizvien aukstāks, ideju par pikniku gribētos tomēr atlikt.

 

Mūsu šī brīža idejas, kā izballēties Fejiņas 4 gadu dzimšanas dienā tikai tuvāko ģimenes locekļu lokā pašu dzīvoklī. 

  • Tā kā Fejiņa ir liela Tutas fane, ir ideja sazināties ar Tutu un sarunāt videosveicienu mazajai jubilārei. Izpētīju, ka tāds piedāvājums ir, un ir pat samērā viegli samanedžējams.
  • Fejiņa sapņo izlēkāties bumbu baseinā. Izpētīju, ka KidBox nodrošina iespēju iznomāt dažādas atrakcijas bērnu ballītēm. Piepūšamās atrakcijas mūsu dzīvoklim būtu par šauru, taču uzņēmums piedāvā iznomāt arī nelielus bumbu baseinus. 

 

Priecāšos uzklausīt jūsu idejas, kā padarīt bērna dzimšanas dienas svinības šajā pandēmijas laikā interesantākas?