Eucerin - lai saulīte būtu draugs

Eucerin - lai saulīte būtu draugs

17. Jun 2019, 23:14 Banija Banija

Pati personīgi esmu no tiem, kuri ir imūnāki pret sauli un nemēdz apdegt, taču vīrs gan pēc katras ilgākas uzturēšanās saulē ātri vien kļūst sarkans. Tāpēc, tuvojoties vasarai, meklēju visai ģimenei piemērotāko saules aizsargkrēmu, lai saulīte būtu draugs nevis ienaidnieks.

Kādi ir man svarīgākie kritēriji, izvēloties saules aizsargkrēmu?

  • Tam jābūt piemērotam bērna jutīgajai ādai.
  • Tam jābūt bez kaitīgām vielām.
  • Tam jābūt viegli uzklājamam un noturīgam.
  • Tam ir jāsniedz cerētais efekts nevis jābūt tikai ķeksītim ķeksīša pēc.

Vadoties pēc visiem šiem kritērijiem, priekšroku dodu zināmiem, pārbaudītiem un uzticamiem ražotājiem, par kuru produkciju varu būt droša, ka tai varu uzticēt savu tuvāko veselību, jo, kā zināms, katra reize, kad piedzīvojam ādas apdegumu saulītē, var veicināt veselības problēmas arī pēc vairākiem gadiem. Esmu izmantojusi gan Eucerin sejas kopjošos līdzekļus, gan arī produkciju roku, ķermeņa ādas un lūpu kopšanai, un tā sevi vienmēr ir pierādījusi kā uzticama un kvalitatīva, tāpēc ar lielu prieku izmēģināju arī tās saules aizsargkrēmu, jau sākotnēji zinot, ka saņemšu vislabāko kvalitāti.

Šajās brīvdienās, kad Liepājas pusē saulīte staigāja pa zemes virsu un tā vien mudināja beidzot atklāt pludmales sezonu, liku somā visu nepieciešamo, neaizmirstot arī par Eucerin SPF 50 izsmidzināmo aerosolu, un devāmies uz pludmali. Lai gan diena nešķita pārmērīgi karsta, zināms, ka nemaz nav vajadzīgi tieši saules stari, lai piedzīvotu saules apdegumu, tāpēc saules aizsargkrēma lietošanai netiek pieļautas nekādas atkāpes. Kā kādreiz mana matemātikas skolotāja pamatoja dažādas teorēmas - tā tam būs būt un viss. Tas pats attiecas arī uz ādas aizsardzību no saules. Netiek uzklausīti nekādi bērnu komentāri, ka viņi negrib, nav laika, jo jāskrien spēlēties. Tas ir jāizdara, jo palīdzēs parūpēties par savu veselību nevis staigāt pēc tam sarkaniem kā vēzīšiem.

Eucerin SPF 50 izsmidzināmais aerosols ir radīts speciāli bērnu jutīgajai ādai, tāpēc to bez bažām izmantoju saviem rakariem, un lietojām arī paši sev, jo labāk dodos uz pludmali ar mazāk mantām, atrodot visai ģimenei vienu saules aizsargkrēmu, nevis pērkot katram savu. Piedevām, aerosolveidīgais saules aizsarglīdzeklis ir ļoti ērti lietojams - tas nav jāspiež ārā no tūbiņas, nav jāsatraucas, ka tūbiņa iekritīs smiltīs, tā aizlips ar smiltīm (ar mani tā mēdz gadīties) vai nolūzīs tūbiņas vāciņš. Pāris pūtieni uz katras ķermeņa daļas, veikli to iemasēju bērnu ādā un viņi var būt brīdi un skriet baudīt vasaru.

Jā, atšķirībā no citiem līdzekļiem, kurus esmu lietojusi iepriekš pati sev, Eucerin SPF 50 izsmidzināmais aerosols ir ļoti vieglas un patīkamas tekstūras, tāpēc ir viegli uzklājams uz ādas, neradot nepatīkamu taukainu slāni. Robertam, domāju, arī citiem bērniem, tas ir ļoti svarīgi, jo kuram gan patīk, ja viņš aplīp ar smiltīm taukainā krēma dēļ? Tāpat arī mūsu ģimenei ir svarīgi, lai krēms nebūtu ar uzbāzīgu aromātu, un Eucerin SPF 50 izsmidzināmais aerosols šajā ziņā ir laba izvēle - tas ir bez aromāta. Un tas ir liels pluss.

Mūsu testētais Eucerin SPF 50 izsmidzināmais aerosols mūsu ģimenes testu ir izturējis uz visām 10 ballēm, jo pēc dzīvošanās pludmalē mums sarkanas ādas nav. Visi priecīgi un apmierināti plānojam nākamo braucienu pie ūdens. Izbaudiet vasaru!