Bērnudārza dienasgrāmata: Vilšanās foršajos palīgos - plāksterīšos

Bērnudārza dienasgrāmata: Vilšanās foršajos palīgos - plāksterīšos

07. Nov 2017, 15:08 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Rudens ir laiks, kad ļoti bieži vajadzīgs pavisam nedaudz, lai kakls sāktu kņudināties, deguns "sliktāk elpot" un "krekšķis" kaklā iemeties. Ja lielajiem bērniem un sev ir daudz un dažādi veidi, kā to apslāpēt un "piebeigt" saknē, tad mazākajai ( trīsgadniecei) līdz šim labs palīgs bija Sivanols plāksterīši, kuri līmējami uz apģērba. Tie lieliski atviegloja elpošanu, neatstājot nekādas pēdas uz apgērba, taču... produkts ir veiksmīgi iekarojis tirgu, mazajiem deguniem ļoti iepaticies un kāds sācis "haltūrēt".

Mums bērni slimo reti ar šādiem vīrusiem, tādēļ palīglīdzekļus izmantojam tikai sezonāli. Ļoti pārsteidza viena tēta komentārs:" Visas jaunās pidžamas ir "metamas", plēšot nost plāksterus, tie atstāj līmes pēdas un tie vairs nav tik efektīvi, kā pagājušo gad." Šķita visai dīvaini, ka produkts, kuru bijām iemīļojuši arī mēs, kurš lieliski palīdzēja mazās meitiņas degunam elpot, nu ir šāds. Mums taču līdz šim nekas tāds nebija novērots, mums patika. Nevar būt, ka ir pretēji. Teikšu godīgi, pie sevis nodomāju, nav gan tā, mums viss ļoti apmierina, Tu pārspīlē.

Tā nu arī mūsu meitiņa pirmajā nedēļā pēc skolēnu brīvlaika bija apslimusi - grūti paelpot, krekšķis... Skrēju uz aptieku pēc mūsu iecinītajiem plāksterīšiem, uzlīmējām un sajutām pirmo atšķirību - tam nebija spēcīgs aromāts. Un otrā rīta tik tiešām no apģērba šo plāksterīti bija ļoti grūti noņemt un pēc tam plākstera vietā krekliņš bija lipīgs. Izmazgāt to diemžēl nevar.

20171107144232-33764.jpg

Kā ir Jums mammas, vai esat ko tādu novērojušas?

Ilvija82 Ilvija82 07. Nov 2017, 16:57

Mums arī uz pidžammas palika lipīgs pleķis!

martinja223 martinja223 07. Nov 2017, 15:57

varbut kads brakis gadijas...es plaksteri uz pusem griezu un katram bernam tikai pusi limeju..baigi stiprs tas aromats bija...nonemt vinu tiesam bija gruti

lauvinja lauvinja 07. Nov 2017, 15:17

Raksti Silvanolam http://www.silvanols.com/europe/lv/lv/kontakti/contacts un paprasi kā to krekliņu izmazgāt