Bērnu priekam transformeru šovs izstādē “Auto 2019”!

Bērnu priekam transformeru šovs izstādē “Auto 2019”!

08. Apr 2019, 12:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau nedēļas nogalē – no 12. līdz 14. aprīlim – Ķīpsalā notiks starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto 2019”, uz kuru aicinātas ģimenes kopā ar bērniem. Arī par mazajiem apmeklētājiem ir padomāts – varēs satikt transformerus, iekāpt visurgājējā, izmēģināt elektrisko skrejriteni un pat izlocīt savu policijas auto! 

Satiec transformerus – Optimu Primu un Megatronu!

 “Transformeru” sāga turpinās – šoreiz bērnu priekam izstādē “Auto 2019”! 13. un 14. aprīlī izstādē varēs satikt vislabāko transformeru Optimu Primu un ļaunuma iemiesojumu – visuvareno Megatronu. Svētdien, 14. aprīlī, Megatrons un Optims Prims izstādē satiksies. Kā izvērtīsies izšķirošā cīņa? Nāc un vēro pats! Video skati: https://youtu.be/WkyA30D_p0w

Iekāp milzīgajā visurgājējā ‘’Burlak’’!

Visurgājēju “Burlak” izstādē “Auto 2019” nevarēs nepamanīt – tas ir patiesi milzīgs! Tā garums ir 7,2 m, platums – 2,9 m, bet augstums – 3,2 m, un ar visu kravu un ekipāžu tas sver 6,3 tonnas. Kā norāda ekipāžas pārstāvji, šī transportlīdzekļa gabarītus visefektīvāk var apjaust, uzkāpjot uz tā jumta, – tikai tad var atskārst, kāds monstrs tas ir. Starp citu, izstādē bērniem būs ļauts iekāpt un paviesoties milža kabīnē! Vairāk: www.bt1.lv/auto/read.php?subid=8955 

Izloci savu policijas auto

Apmeklējot Valsts policijas ekspozīciju, bērni no kartona varēs izlocīt savu policijas auto jaunā trafarējuma krāsās. Svaukārt vecākiem būs iespēja iegūt noderīgu informāciju par pareizu bērnu autosēdeklīša piesprādzēšanu, kā arī pārbaudīt savas zināšanas, to piesprādzējot policijas inspektora pavadībā.

Izmēģini elektrisko skrejriteni!

Hallē „Jauni auto” testa braucienu laukumā gan bērni, gan vecāki varēs izbraukt ar elektrisko skrejriteni. E-skrejritenis ir ātri salokāms un kompakts, to visur var paņemt līdz. Starp citu, turpat – e-mobilitātes ekspozīcijā – varēs apskatīt arī Latvijā radīto elektrisko pilsētas mikroautobusu “OPP”, kura pārbūvi ir veikusi Andra Dambja inženieru komanda.

Apskati trīs “Lamborghini” vienuviet!

Ķīpsalā varēs apskatīt trīs jaudīgākos “Lamborghini”: ātro superauto “Lamborghini Aventador SVJ”, kas var sasniegt pat 350 km/h, “Lamborghini Huracan Super Trofeo”, ar kuru jaunajā sezonā par čempionu titulu cīnīsies latviešu autošosejas komanda “Flash Racing”, un pasaulē ātrāko sērijveida apvidus auto “Lamborghini Urus”, kas ir aprīkots ar 650 zirgspēku jaudīgu V8 biturbo motoru.

Izšūpojies trīsdimensiju šūpolēs

Bērnu izklaides zonā varēs izmēģināt arī “Orbitron” trīsdimensiju šūpoles. Tā ir atrakcija, kas iepriecinās ikvienu, kurš bērnībā ir sapņojis lidot kosmosā. “Orbitron” ir paklausīgs zvērs – tas var būt gan jauks, gan traks. Lidojums ar “Orbitron” ir pa spēkam ikvienam – neatkarīgi, vai tu esi skolnieks, nopietns kosmonauts vai vecmāmiņa! Bailīgi smiekli un prieka asaras garantētas!

Piedalies virtuālajās autosacīkstēs!

Interesenti par papildu maksu varēs izmēģināt „VR Gaming” virtuālo realitātes autosacīkšu simulatoru, kas aprīkots ar 3DOF kustīgo platformu, autosacīkšu krēslu un virtuālās realitātes brillēm. Turklāt veiksmīgākie varēs piedalīties miniturnīrā, kur ātrākais biķernieku trases apļa braucējs iegūs apbalvojumu.

Savukārt paši mazākie izstādes apmeklētāji varēs rotāļāties bērnu spēļu laukumā “Arbūzs”. “Auto 2019” pasākumu programmu skati: www.bt1.lv/auto/visit.php#events

Kā zināms, no 12. līdz 14. aprīlim izstādē “Auto 2019” varēs iepazīties ar aktuālākajiem automodeļiem, komerctransportu, profesionālo tehniku un aprīkojumu, iespaidīgiem tūninga šedevriem, kā arī citiem jaunumiem autoindustrijā. www.balticmotorshow.com

Izstādi “Auto” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Seko mums Facebook! www.facebook.com/autoizstade.kipsala

Darbalaiks:

12., 13. aprīlī 10.00–19.00

14. aprīlī 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas:

Pieaugušajiem – 7 EUR

Studentiem, pensionāriem, invalīdiem – 5 €

Skolēniem – 4,00 €

Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – 15 EUR

Par katru nākamo bērnu – 1,50 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas!

Biļetes var iegādāties arī internetā: www.bt1.lv/auto/buytickets.php

Autostāvvieta:

No plkst. 10.00 līdz 15.00 – 6 EUR

No plkst. 15.00 līdz 19.00 – 5 EUR