8 iemesli, kāpēc bērniem patīk dārziņā

8 iemesli, kāpēc bērniem patīk dārziņā

16. Aug 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērnudārzā mūsu mazie ķipari pavada lielu dienas daļu, tāpēc dārziņš nav tikai vieta, kurā bērns pavada laiku, kamēr māmiņa un tētis ir darbā, bet gan vieta, kurā iegūt draugus, socializēties, apgūt jaunas zināšanas un iemācīties prasmes, kas būs vajadzīgas visā turpmākajā mūžā.

Protams, sākotnēji bērns var izrādīt pretestību un nevēlēties apmeklēt bērnudārzu, ja pirms tam dienu no dienas bijis kopā mājās ar māmiņu, jo viss jaunais taču ir tik nezināms, taču svarīgi pašiem vecākiem šādās reizēs neļauties stresam un satraukumam par to, ko gan tagad darīt, jo mazais ķipars vecāku trauksmi sajutīs un būs vēl vairāk uztraukts. Ja šī tev šķiet pazīstama situācija, tad mēs rekomendējam noskatīties psiholoģes Diānas Zandes e-lekciju, lai iegūtu daudz praktisku un noderīgu padomu, kā adaptēties bērnudārzam

Tikmēr tie bērni, kuri jau apmeklē dārziņu, ir gatavi turp doties arī brīvdienās un reizēm pat nenākt mājās, jo bērnudārzā taču ir forši! Kāpēc? Lūk, bērnu TOP 8 iemesli, kāpēc viņiem patīk apmeklēt bērnudārzu:

  • bērnudārzā ir draugi;
  • tur ir superīgas audzinātājas un auklītes;
  • lielisks rotaļu laukums;
  • interesantas radošās aktivitātes un darbiņi;
  • garšīgs ēdiens;
  • ir dažādas papildu nodarbības - dejošana, dziedāšana, zīmēšana;
  • dārziņā tiek svinēti dažādi svētki;
  • var spēlēties ar vienaudžiem.

Meklē savam mazajam bērnudārzu, uz kuru viņš dosies ar prieku?

Mūsu lieliskais Māmiņu Kluba bērnudārzs, kuru īpaši bērniem radījusi fizioterapeite Klaudija Hēla, gaida savā pulkā bērnus no 1 līdz pat 4 gadu vecumam!

Māmiņu Kluba fizioterapeite Klaudija Hēla ir izstrādājusi īpašu mazā bērnudārza konceptu, izmanto Eimijas Pikleres metodiku, kas motivē bērnus pašiem darboties un dabiski attīstīties. Bērniem Māmiņu Kluba bērnudārzā tiek ļauts brīvi rotaļāties. Tas notiek īpaši organizētā vidē - katrā grupiņā ir speciāls, attīstošas vides iekārtojums un rotaļu priekšmeti. Mazie rotaļajāties pēc Pikleres metodes daudz labāk pašorganizējas un iegūst prasmes, kas vēlāk noderēs dārziņā un skolā, kā arī, protams, ikdienas dzīvē.

Māmiņu Kluba bērnudārzā katram bērniņam tiek nodrošināta individuāla pieeja, lai bērns saņemtu cieņpilnu attieksmi, jo tieši tādu mūsu bērni ir pelnījuši!

VAIRĀK PAR MĀMIŅU KLUBA BĒRNUDĀRZU UZZINI ŠEIT