Priekšā virtuālie svētki..

Priekšā virtuālie svētki..

16. Sep 2010, 08:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā Tu svini svētku? Ģimenes lokā? Bet, ja tas nav iespējams?! Jā, tieši tā0 tad nākas izmantot modernās tehnoloģijas! Arī topošajam tētim Mārim nāksies šādi rīkoties..

 

Pārsteigums nāca negaidīti. Piezvanīja no darba un teica, ka atkal ir jādodas prom. Un šoreiz nekādas iespējas atteikties. Un vistrakākais ir tas, ka jābrauc ir uz veselu mēnesi. Bet priekšā taču ir svētki! Ziemassvētki, Jaunais Gads… Šie varētu būt mūsu pirmie svētki trijatā. Tas nekas, ka mazais vēl ir puncītī. Ļoti gribējām svinēt Ziemassvētkus visi kopā, bija lieli plāni. Bet tagad… Mūs šķirs liels attālums…

 

Līdz šim nekad nebijām šķīrušies uz tik ilgu laiku. Pie tam, tagad man it īpaši negribētos braukt prom, jo gribu redzēt, kā aug puncītis, gribu sarunāties ar savu mazo. Mums jau ir tradīcija, ka lasu katru vakaru bērniņam pasaku. Un tagad viņš nedzirdēs manu balsi veselu mēnesi! Arī masāžu puncītim taisu katru vakaru, šis ir vēl viens mūsu saskarsmes veids, ko tagad būs jāpārtrauc.

 

Vienīgais, ko varēju izdarīt – nopirkt vēl vienu laptopu, ko ņemšu līdzi. Tad varēsim sarunāties caur Skype. Nu, vismaz kaut kas.

 

Un, vai Jūs kādreiz esat svinējuši svētkus virtuāli? Mums šogad nāksies darīt tieši tā. Jaungada naktī abi divi sēdēsim pie datoriem (labi, ka abiem ir arī videokameras) un sveiksim viens otru caur ekrānu. Nezinu, vai šis ir labākais veids svētku svinēšanai, bet vismaz savādāks. Būs ko atcerēties un arī bērniņam pastāstīt.

 

Sapirku mīļotai 15 pudeles ar granātābolu sulu un nu ir laiks krāmēt koferi…

19. Dec 2009, 22:19

Paldies visiem par atbalstu.
It kā es saprotu, ka citiem arī tā gādās. Piemēram,jūrnieki arī uz ilgāku laiku aizbrauc. Taču mums ši ir pirmā reize un ceru, ka arī pēdēja.

19. Dec 2009, 19:28

Nekas, būs vēl arī citi svētki. Nevajag par to pārdzīvot.

rita123 rita123 19. Dec 2009, 08:56

Lai ātri paskrien laiks un atkal varat būt kopā!Man liekas,ka es nespētu izturēt Z-svētkos bez saviem mīļajiem.Taču šogad jau būs 2.Z-svētki,kad nevaru būt kopā ar savu mammu,brāļiem un māsu,jo viņi dzīvo un strādā NOrvēģijā,tas jau ir gana grūti,kur nu vēl ja nevarētu būt kopā ar saviem tuvākajiem.