Par Mazo staigātāju nodarbību kopā ar fizioterapeiti Zani Paiču

Par Mazo staigātāju nodarbību kopā ar fizioterapeiti Zani Paiču

30. Jun 2010, 14:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vakar Māmiņu kluba studijā notika jau 3. Mazo staigātāju klubiņa nodarbība. Vakar nodarbībā kopā ar fizioterapeiti Zani Paiču piedalījās arī māmiņa Rebeka Šulca un dēlēns Jēkabs.

 

Vakar biju otrajā Mazo staigātāju nodarbībā. Kā jau ierasts, izgāju no mājas pēdējā brīdī. Tā kā līdz Vīlandes ielai gājām kājām, tad sanāca skriešus. Biju kādu gabaliņu no mājām un sapratu, ka mani super-augsto papēžu zābaki nepavisam nav piemēroti šim skrējienam, bet neko- atpakaļ jau iet vairs nevarēja. Paspēju laikā, bet noskrējusies biju pamatīgi tā, ka visa mugura bija slapja.


{pic:1}
Gāju uz turieni vairāk tāpēc, lai izkustētos no mājas nekā, lai kaut ko jaunu uzzinātu, jo domāju, - ko gan vēl man var pastāstīt tādu, kas nebija pastāstīts pirmajā reizē!  Bet es maldījos, jo ierādīja dažnedažādus jaunus  vingrojumus un pozas. Man šķiet, ka šī reize bija pat noderīgāka par pirmo.



Jēkabs savukārt labi izklaidējās. Atnākot mājās, konstatēju, ka viņš ir špikotājs un noskatījies, kā viena aktīva meitene rāpās uz kastes. Mājās sāka darīt to pašu, iepriekš laikam viņam nebija ienācis prātā, ka tā var. Tad vakarā gan man, gan Jēkabam ir daudz labāks garastāvoklis.  Domāju varbūt nākošreiz arī aiziet, varbūt atkal ko jaunu apūs vai nošpikos.

 

Piesakies uz Mazo staigātāju klubiņu ŠEIT!

30. Oct 2009, 18:13

Foršiņi, jā mazajiem ir tā, ka noskatās ko citi dara un tad mājās izmēģina arī pats...😀😀😀