Ligita ar mazo ir laimīgi mājās!

Ligita ar mazo ir laimīgi mājās!

16. Sep 2010, 14:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Ligita ar dēliņu Ralfu ir jau veiksmīgi mājās no dzemdību nodaļas un gatava dalīties pirmajos iespaidos kā topošā māmiņa!

 

Esam laimīgi atgriezušies mājās no Jūrmalas, kur pasaulē nāca mans enģeļbērniņš :) Abi ar mazo Ralfiņu jūtamies lieliski, esam veseli un iejūtamies jaunajos apstākļos. Gribu teikt lielu un mīļu PALDIES Māmiņu klubam, visām māmiņām un topošajām māmiņām par bezgala jaukajiem sveicieniem ar bēbīša piedzimšanu. Vīrs man tos nolasīja vēl Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļā guļot.

 

Varu teikt visu to labāko par Jūrmalas slimnīcas personālu, jo aprūpe un attieksme bija vislabākā, kādu vien var vēlēties, neslēdzot nevienu individuālu līgumu. Sākot ar vecmāti, anesteziologu, ārstēm, ķirurgiem un bērnu māsām, pat sanitāres bija pretimnākošas, iejūtīgas, smaidīgas un galvenais - spēja uzmundrināt ikvienā situācijā. Godīgi sakot, es nevarēju iedomāties, ka tajā pašā dienā pēc ķeizara, ir iespējams piecelties, lai cik neiedomājami tas būtu, tomēr pateicoties tam, jau nākamajā dienā spēšu celties, staigāt, sēdēt un samīļot un aprūpēt savu bēbīti. Šobrīd jau viss kā nebijis.

 

Milzīgs PALDIES arī manam vīram, ar kuru kopā biju visas šīs dienas, par atbalstu un neizmērojamu iecietību, jo viņam nācās gan bēbīti aprūpēt, gan arī mani atbalstīt un tas patiesi nebija no vieglākajiem uzdevumiem. Var teikt, esam iepazinuši viens otru arī grūtībās un līdz ar Ralfiņa piedzimšanu esam spējuši veiksmīgi tikt ar visu galā ar smaidu uz lūpām. Un pluss ir arī tas, ka tagad viņš ir profesionāls autiņbiksīšu mainītājs un ucinātājs, jo viņam to visu nācās darīt pirmajam :)

 

Ralfiņš ir mierīgs bērniņš un ļauj vecākiem arī atpūsties. Esam visi bezgala laimīgi, ka esam mājās un ka esam viens otram. Būt par vecākiem tādai mazai, mīļai dvēselītei ir labākais, kas ar mums ir noticis, īpaši jau šajā baltajā svētku laikā. Sāksim gatavoties bēbīša pirmajiem Ziemassvētkiem :)

 

Mīļi sveicieni no mums visiem trim!

20. Dec 2009, 18:38

Jaukus jums pirmos Ziemassvetkus.

20. Dec 2009, 17:08

Šie Jums ir īpaši Ziemassvētki, jo vecāku statusā... Bērniņa ienākšana ģimenē ir tik neizsakāmi skaists un laimīgs notikums! Bez tam tieši bērni ir tie, kas svētkiem piešķir to neparasto burvību - uzreiz cita svinēšana, uz reiz citas sajūtas, eglīti pušķojot...

rita123 rita123 20. Dec 2009, 09:39

Juaki,ka jūtaties labi.Tagad tik tev sevi jāsaudzē un jāauklē mazais eņģelītis!Lai skaisti pirmie Ralfiņa Ziemassvētki😀