Lieliskās sajūtas Huggies autiņbiksītēs

Lieliskās sajūtas Huggies autiņbiksītēs

22. Aug 2010, 13:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lasi Marisa stāstiņu un uzzini, kā viņš jūtas Huggies autiņbiksītēs!

{smallpic:1}

Mazais Mariss ir 10 mēnešus vecs. Huggies autiņbiksītes lieto jau no dzimšanas, un vienmēr viņās jūtas vienkārši lieliski. Tās ir ērtas, mīkstas, nekad nav pievīlušas ne māmiņu rūpēs par mazā labklājību, ne pašu mazulīti.

 

Šajā vecumā mazajam  jau ir interese par multfilmu varoņiem, un vismīļākais no tiem ir VinnijPūks, kurš tiek regulāri gaidīts kopā ar brokastīm. Huggies autiņbiksītes šim vecumam ir ar šo multfilmu varoni, kas ļoti  palīdz  pārtinot mazuli, pie viena arī  paspēlēties, līdz ar to radot  lielāku interesi par šo tik ļoti svarīgo ikdienas pasākumu. Ta kā daudz braukājam, nevaram iedomāties mazuļa somu  pārbraucienos  bez Huggies autiņbiksītēm.

 

Pēc lielās vannošanās uzvelkam Huggies autiņbiksītes un tad no mammas tiek nočiepta zobu birste, kura  labi iet pie sirds, jo ir lielāka, krāsaināka  un dikti garšigāka pēc mazā Marisa iztēles.Kad prieki vannas istabā beigušies, miedziņš nav tālu, un Huggies autiņbiksītes ļauj mazajam nogulēt līdz pat rītam, lieki nemodinot ar mitruma sajūtu naktī.



Tāds nu ir Marisa nelielais stāstiņš Huggies autiņbiksītēs!

02. Dec 2009, 00:17

Jauks stāstinjsh!!!!
😀😀😀

01. Dec 2009, 23:02

Mēs arī par Pampers