Gan TV ekrānos, gan radioaparātos

Gan TV ekrānos, gan radioaparātos

06. Jul 2010, 12:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Rebeka nu ir pabijusi gan TV, gan radio, piedaloties Māmiņu Kluba raidījumos. Izrādās, tas nemaz nesagādā satraukumu!

 

Nu tā, tagad esmu bijusi gan Māmiņu kluba TV raidījumā, gan radio. Kaut kā ne vienā, ne otrā gadījumā nejutu ne mazāko uztraukumu vai stresu, par ko pati ļoti brīnījos, lai gan man nekad nav bijusi problēma uzstāties publikas priekšā un šeit pat vieglāk, publiku redzēt nevar.



Es kā jau cilvēks, kurš vienmēr  kavē, šoreiz to nedrīkstēju atļauties, jo taču radio tiešraide, un tad sanaca, ka ierados 20 minūtes ātrāk,  sēdēju garlaikojos, gaidīju, bet nu pati vainīga, nekad nevaru notrāpīt īsto laiku.  Īsi pirms raidījuma Kristīne mums izstāstīja kādas tēmas, kādā secībā, lai varam apdomāties ko teikt. Viss noritēja tādā brīvā, nepiespiestā gaisotnē, bet patiesībā taču šo raidījumu klausās ĻOTI daudz cilvēku.



Šī man bija lieliska iespēja arī pastaigāties pa Vecrīgu. Lai gan dzīvoju tuvu centram, kopš Jēkabs ir piedzimis ļoti reti ir sanācis tur būt. Agrāk pat dzīvoju vienu laiku Vecrīgā, bet tagad tur esmu labi ja pāris reizes gadā. Vispār kopš vienā no iepriekšējiem blogiem pasūdzējos, ka mana dzīve ir garlaicīga un netieku laikā no mājas, tas sāk mainīties uz labo pusi, kopš pagājušās piektdienas katru dienu ir kaut kas neikdienišķs ko darīt. Rīt gan plānots diezgan ikdienišķs pasākums - Jēkabs jāved uz ikmēneša apskati pie ārsta, bet tomēr no mājas laukā kustēsimies un tas ir pozitīvi.  Parīt jāiet uz Māmiņu klubu pēc konkursā vinnētās balvas. Sanāk puse nedēļas jau aizpildīta. Sapratu, ka bez apzinātas rutīnas laušanas nekas pats no sevis uz labo pusi nenotiek.

04. Nov 2009, 14:44

Malacis - man aŗi katru dienu ir kāds notikums, - vai pastaiga, vai kādi cieminji nāk, vai pasi ejam ciemos, vismaz kautkas notiek.....😀😀😀😀