Bezgalīgais stāsts

Bezgalīgais stāsts

18. Jun 2010, 00:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ramonas tētis Raitis Butkevičs.

{pic:1}

Labdien! Arī mans stāsts šoreiz būs par vienu no labākajiem tētiem pasaulē- manu tēti Raiti.Tā kā esmu ļoti mazs bēbis(3 mēnesīši),tad rakstīšanu uzticu mammai.Lai ieviestu skaidrību pastāstīšu nedaudz par sevi.


Es sevi pieteicu oktobrī. Mani visi ļoti gaidīja, jo abiem vecvecākiem es esmu pirmais mazbērns un vecākiem pirmais mazulis.Ārste teica,ka būs puika,nu ta visi gaidīja puisīti,arī tētis ļoti vēlējās dēlu,kā nekā mantinieks būs. Un nu tā beidzot nāca klāt tā diena, kad es pieteicos nākt pasaulē. Visiem bija liels pārsteigums,kad tas izrādījās 13.jūlijs, bet vēl lielāks pārsteigums, kad izrādiīās,ka piedzimu es-MEITENE.

 

Jā, jūs nepārlasījāties,meitene! Mamma,protams, mani uzreiz pieņēma,bet tētim kādu laiku bija šoks, bet tiklīdz viņš mani ieaudzīja- tādu maziņu, zilganīgi sarkanīgu,ar aizpampušām actiņām, tā viņa sirsniņā uzreiz atradās vietiņa arī man.

 

Tētis jau no pirmās dienas mūs intensīvi apmeklēja slimnīcā. Es viņu uzreiz iemīļoju. Man likās tik smieklīgi, kad viņš pavisam klusiņām lavijās pie manas gultiņas un tik uzmanīgi vēroja mani. Jau slimnīcā tētis izrādija ļoti lielu interesi. Visu par mani iztaujāja ārstiem, uzreiz sapirka visu nepieciešamo. Ai, viņš man ir tik foršs! Naktīs, kad man uznāca luste paniķoties, tad ne tikai mamma cēlās, bet arī tētis un negāja gulēt līdz mēs neaizmigām.

 

Tagad es esmu paaugusies un tētis man ir vēl mīļāks. Man ļoti patīk, kad viņš mani vanno, viņš tik maigi prot mazgāt mani, ka man pat reizēm sak kutēt, un tad es sāku smieties un viņš man līdzi smejas. Visvairāk es mīlu ar tēti sarunāties pa telefonu, es jau ļoti labi atšķiru viņa balsi. Kad viņš man saka:"Čau, Ramonīt! Ko tu dari?",tad es esmu gatava izkust aiz laimes un uz lūpiņām man vienmēr parādās priekpilns smaids. Bet kāds man ir prieks, kad viņš pārnāk no darba mājās, tad mēs ilgi varam vārtīties pa gultu, skatīties viens otram acīs un smaidīt.


Tētim visvairak patīk,kad es smaidu. Reizēm pat viņš mani speciāli smīdina,lai tik es pasmaidītu.Vēl man patīk,kad tētis ieslēdz mūziku un mēs sākam dejot.

 

Mans tētis ir pats labākais tieši tāpēc, ka viņš mīl mani tādu,kāda es esmu un mīl mani neskatoties uz to, ka esmu MEITENE!

 

Es varētu veselu lērumu pastāstīt par savu tēti, bet nedomājiet, ka mans stāsts ir beidzies. Nē, ne pa visam ne,jo es vēl augu un augšu un manam stāstam nekad nebūs beigu, jo es mīlu savu tēti tikpat stipri kā viņš mīl mani!

Ramona un mamma llze

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!