„Pavasara spēka recepte Marsietim” atrasta!

„Pavasara spēka recepte Marsietim” atrasta!

23. May 2016, 20:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu jau pavasaris ir pašā plaukumā, un tāpat kā zemes bērniem arī mazajiem Marsiešiem ļoti patīk  kad pavasara saulīte sāk spīdēt arvien spožāk un sildīt siltāk, un visapkārt zaļo zālīte, jo tu jau zini, ka Marsiešu mīļākā krāsa ir zaļā :)  Paldies, ka iesūtījāt savas "Pavasara spēka receptes!"

Dalām dāvanas!

Dāvanā: Jaunie Marsieši® Gummy BoneActive vitamīni + kosmiskā vabole + Marsieši pludmales bumba

20160516100147-39986.jpg

Šajā pavasarī Marsieši®  piedāvā Tev savu jaunumu – Marsieši® Gummy ar BoneActive!

Marsieši® Gummy ar BoneActive  ir vitamīnu komplekss īpaši izveidots bērniem košļājamo pastilu veidā. Marsieši® Gummy ar BoneActive   īpaši ieteicams aktīviem bērniem, kuri nodarbojas ar sportu, jo fiziskā slodze rada palielinātu organisma vajadzību pēc minerālvielām un vitamīniem.  Tā sastāvā esošais BoneActive komplekss satur D vitamīnu un K vitamīnu.  D vitamīns ir nepieciešams normālai kaulu augšanai un attīstībai bērniem.Marsieši® Gummy ar BoneActive ir ar četru dažādu augļu garšām (zemeņu, apelsīnu, meža ogu un citronu) un satur tikai dabīgas krāsvielas.

Lietošana: no 3 gadu vecuma, 2 pastilas dienā

Un pie dāvanas tiek - 

Katerinas mamma

vilkate

Mārīte.U.

APSVEICAM! Balviņa tevi gaida Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1, ar ieeju no Elizabetes ielas puses. Ja ir jautājumi, droši raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

Māmiņu Klubs

 

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS! UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU!