Tiekamies svētdien, 2.decembrī, plkst. 9.20 kanālā STV Pirmā!

30. Oct 2018, 08:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Decembra pirmais raidījums jau šo svētdien! Cerams, ka Tev šis pirmās Adventes rīts būs sniegoti skaits un mierīgs, lai netraucēti plkst. 9.20 ieslēgtu STV Pirmā un noskatītos, kādus sižetus esam sarūpējuši jaunajā raidījumā.

Lūk, par ko svētdien vēstīsim!

Lielajā intervijā tiksimies ar psiholoģi Vitu Kalniņu, lai parunātu par vecāku attiecībām ar mazuli, un to, kā mainās pāra attiecības pēc bērna piedzimšanas.


Noskaidrosim, kas var liecināt par kavētu valodas attīstību un kā šajos gadījumos rīkoties.

Vēzis. Šis vārds nes sev līdzi milzu smagumu un neskaitāmas cilvēku dzīves, nešķirojot ne pēc vecuma, ne dzimuma vai naudas maka biezuma. Tāpēc raidījumā atklātā sarunā sievietes stāstīs par cīņu ar šo slimību un to, kāpēc ir vērts doties pie ārsta arī tad, ja mums ir laba pašsajūta.

Zivis savā ēdienkartē iekļaujam retāk, nekā to vajadzētu darīt, tāpēc kopā ar kulinārijas bloga lepetitpot.lv autori Ingu Kalniņu pagatavosim krāsnī ceptu lasi ar diļļu mērci.

Izrādās, mūsdienās aptaukošanās skar ne tikai cilvēkus, bet arī mājdzīvniekus, tāpēc dosimies ciemos pie veterinārārsta, lai uzzinātu, kā zināt, kad dzīvnieks kļuvis pārāk apaļīgs, un kādai jābūt pirmajai rīcībai.

Vai esi dzirdējusi par teipiem? Tie ir populāri ne tikai sportistu vidū, bet arī aizvien lielāku cieņu iekaro starp topošajām un jaunajām mammām, jo spēj palīdzēt reizēs, kad medikamentu lietošana nav ieteicama. Šajā svētdienā - vairāk par teipiem!

Raidījumu skaties arī