Tiekamies svētdien, 14. oktobrī, 9.20 no rīta STV!

12. Oct 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai gan var būt labāk iesākts svētdienas rīts, kā jaunākā Māmiņu Kluba TV raidījuma noskatīšanās, lai smeltos jaunas idejas, padomātu, uzzinātu daudz jauna, iedvesmotos un pēc tam raidījuma tēmas pārrunātu ar savām draudzenēm?

Tiekamies jau šo svētdien ierastajā vietā, ierastajā laikā - kanālā STV plkst. 9.20!

Raidījumā tiksimies ar geštaltterapijas praktiķi, divu meitu mammu Annu Lieckalniņu - Krimeli, lai runātu par atkal iejušanos maza bērna mammas lomā, un par laimi, kuru iespējams piedzīvot, esot kopā ar bērniem.

Kopā ar mazā Kārļa māmiņu Melāniju dosimies uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu pie Ilzes Dātavas, lai uzzinātu, kā aromterapija jaunajām mammām var palīdzēt atgūt spēkus.

Tiekoties ar TV šova “No ērkšķiem uz…” otrās sezonas dalībnieci Unu, uzzināsim, ar ko nākas sastapties mammām, kuras kā bērni augušas grūtos apstākļos un kuras pieaugušas pirms laika.

Kopā ar "Restorāns 3" pavāru Žani Raivo Bekmani gatavosim jaunu variāciju ierastajām brokastmaizītēm - brokastu maizītes ar svaigo sieru un gailenēm.

Dosimies kopīgi iepirkties, lai iegādātos mazajiem vispiemērotāko apģērbu gada aukstajiem mēnešiem.

Par D vitamīna nepieciešamību dzirdēts daudz, tāpēc vaicāsim uztura speciālistei Ilvai Lazdai, cik daudz D vitamīna nepieciešams mazajam uzņemt, un vai tā nepieciešamo devu var nodrošināt uzturs.

 

Lūk, kas Tevi sagaida Māmiņu Kluba jaunajā raidījumā!

 Tiekamies jau šo svētdien 9.20 STV!

Raidījumu skaties arī