Tiekamies 9.decembrī plkst. 9.20 no rīta kanālā STV Pirmā!

07. Dec 2018, 00:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl viena nedēļa aiz muguras, esam par vēl dažiem soļiem tuvāk Ziemassvētkiem. Otrās Adventes rītā kā ierasts tiksimies Māmiņu Kluba jaunākajā raidījumā, lai parunātu par to, kas mums, sievietēm, mammām, sievām, kolēģēm, draudzenēm (šeit vari uzskaitīt vēl miljons savu ikdienas lomu) ir svarīgs. Tiekamies!

Svētdienas raidījuma lielajā intervijā tiksimies ar mākslinieci Ievu Bondari, lai parunātu par to, kā apjaust savu aicinājumu, par mākslas nozīmi un arī mammas lomu. Uzzināsim Ievas viedokli par to, kā ļaut bērniem dzīvot savu dzīvi un palaist brīvībā bērnus, kuri pieaug.

Noskaidrosim, kā rīkoties, ja ir aizdomas par pārtikas alerģiju mazulim - kāpēc jādodas vizītē pie alergologa nevis jāuzstāda diagnozes pašiem.

Ir tik ierasti, ka skolēnam vakari paiet, pildot uzdotos mājas darbus, kuru apjoms dažkārt šķiet neadekvāts. Raidījumā noskaidrosim, kāpēc tie tiek uzdoti, un vai tas ir vecāku pienākums izpildīt uzdoto?

Kopā ar lielveikaliem SKY un bloga lepetitpot.lv autori Ingu Kalniņu gatavosim gardas brokastu maizes ar franču piesitienu.

Kopā ar Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas galveno varoni Kārlīti dosimies uz baseinu baudīt ūdenspriekus. Uzzināsim, kāpēc aktivitātes bērniem ūdenī ir tik nozīmīgas, ko tās sniedz.

Tiekamies 9.decembrī plkst. 9.20 STV Pirmā!

Raidījumu skaties arī